1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2319290

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Bragd-Birger: Inget är klart förutom att Timrå satt sig i en väldigt stark position för att spela i SHL nästa säsong, och jag tar någon dag åt att njuta av det innan ångesten börjar krypa in igen.

Men tänk om man prickar in ett ledningsmål på Torsdag. 0-1 på Hovet, typ 14 minuter in. Hur går tankarna i DIF-båset då? Hur många orkar fortsätta tro på det? Kommer Dicken att slå ner en kameraman innan kvällen är slut? Blir nog en och annan barnfamilj på sittplats som funderar om det är värt att vänta tills rustrafiken innan man kilar hem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Det är nu den svåraste biten börjar! Att inte sväva iväg. Att ha huvudet kallt och förstå att det inte är över ännu. Djurgården kommer vara ännu starkare nästa match. Ännu mer desperat och mer grinigare än någonsin. Dom kommer gå in för att skada nu.

Timrå IK måste vara vaksamma och spela smart. Ge inte bort något. Tålamod som det alltid pratas om. Vänta lite på att deras backar kommer gå bort sig. Trötta ut dom. Vi ska vara bättre på Torsdag i Hovet än vi var i lördags!
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Ja nog fan är det på tiden att vi gör första målet!
Lite intressant är att i grundserien så var vi 7:e bäst på att göra första målet i matchen (27st) och DIF var klappsämst(15st). har ju varit helt omvänt hittills.

Men jävlar vad man var skakig igår, känsloläget pendlade från bedrövlese till skogsdamp till ren och skär eufori. Tror nog att jag är mer slutkörd idag än vad laget är.

Som så många andra redan varit inne på så behöver vi steppa upp en del på torsdag om vi ska lämna Hovet med en seger.
-Tätare spel i mittzon
-Ligga lite tightare på deras backar i försvarszon

På ett individuellt plan vill jag se ett rappare och stabilare spel från Paigin. Han var lite trög igår, och kladdade otippat mycket. Sällan som Zajac upplevs som den stabile av dem två, men så var fallet igår.

Ära den som äras bör: Alvarez har fått så mycket skit under hela säsongen men nu lirar han fan den hockey man förväntar sig. Han grisar, han täcker puck, han tar emot stryk utan att ge igen på ett riskabelt sätt, och han är en gud framför kassen i PP.

Har både ångest och ser fram emot nästkommande match.
Låst ämne