1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2330936

Sv: Silly Season 2022-2023
kulltorp:

Som jag skrev i modoboken, vi förlorar inte pga domaren, vi förlorar pga Macmasters korkade utvisning vid 1-1 i tredje perioden.

Jag köper att det blir fel i vissa situationer, men igår lutade alla tveksamma domslut åt lövens håll, de fick allt med sig och vi fick inga tveksamma med oss. Det är klart som fan att man blir irriterad när det är en plats i finalen lagen slåss om. Finner det märkligt ifall man som supporter inte reagerar utan tycker "ja det är lika för alla, det jämnar ut sig osv"

Vi får nog finna oss i att vi ser helt olika på Rahimi situationen, tycker dock det är märkligt att han faller framåt när han enligt er här blir hakad, normalt så sänks farten och ska man ramla brukar det vara bakåt och inte framåt.

Dessutom är inte klubban inne i armhålan på någon av bildern, har nördat och gått bild för bild, det är fysiskt sett omöjligt för svenningsson att trä in klubban i armhålan i den situationen när han är jämnsides och när Rahimi ramlar är klubban framför honom.

Sedan har vi situationen med Girard där Wahlberg och Folin åker ut, har du sett den?

twitter.com/swehockeygifs/status/1514339597702029320

Är det utvisning på Folin där framför mål i BP, ja då ska ju varje 5 mot 4 snabbt bli ett 5 mot 3.

Hittar inte klipp på när Tex åker på tripping i målgården. Är ju också märkligt kan en målvakt åka på en tripping i sin egen målgård när motståndaren är där utan att pucken är där? Jag hade trott att man skulle blåsa av för spelare i målgård isf.

Så ja bitter på att modo inte lyckas leda med 2-1 när man varit bättre i 2 av 3 matcher och det istället står 1-2. Bitter på att domarna inte klarar hålla en jämn nivå åt bägge håll match efter match och lika för lagen samt att det Folin t.ex åker ut för är något som Rahimi kommer undan med i varje byte.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Rytter: Håller med dig helt faktiskt. Det är inte enskilda situationer som är helt felaktiga, utan det är den aggregerade bilden som blir väldigt skev.

I och med att samma domarpar dömer så lär ni ligga hyggligt på pluskontot inför nästa match. Se till att utnyttja det.
Ser bra mycket hellre er i en final än Burkölen
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Rytter: jag hade varit galen som supporter till Modo igår. Faktum är att jag var rätt irriterad ändå. Modo slarvar bort mycket själva, framför allt i förra matchen. Men jag tycker domarinsatsen igår var kass. Det var lite sådan känsla när vi mötte löven i finalen också. Men vi hanterade det bättre. Rahimi blev så frustrerad att han blev avstängd tillslut.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Rytter: Japp, har full förståelse för din frustration. Och jag kan säga att jag själv trodde att domarna vi hade när vi mötte DIF var köpta.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Rytter: tripping på målvakt är inga konstigheter om det är en regelrätt tripping. Bara för att man har ett målområde så är det ju inte djungelns lag om man råkar vara i eller omkring.

Vad gäller de dubbla trippingarna så är den framför mål HELT vansinnig. Den bakom målet är billig men kan absolut förstå att man tar den i stridens hetta där allt man förmodligen ser är fallande lövenspelare, ben utsträckt på en modoit och en till påtryckande bakom. Har man som domare inte en extremt bra vinkel och ser den situationen så bör man rimligtvis ta den 99/100 gånger.

Tror att Karlin och laget behöver andas lite och sluta grina över Daniel Rahimi. Han spelar på gränsen men sällan faktiskt fult - en riktig slutspelsgris som alla lag egentligen vill ha på sin sida.

Sen ska gudarna veta att han kan göra idiotgrejer också. Knäet förra året kommer sitta på näthinnan länge, även fast även den solklart inte är MENINGEN så är det fult och jävligt.
Låst ämne