1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2342267

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: ja puckout, fasthållningen av klubban bakom lövens mål och en riktig sån där ”kliva på klubban”-tripping som ska vara omöjlig att inte blåsa för. Och nu får HV71 pp för en fasthållning av klubba istället. Hade nog givit upp hockeyn några säsonger om det varit Timrå som torskade mot HV71 på det här sättet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja, charging/boardingen på Girard, knytnävsslaget i bakhuvudet på IFB nummer 18 när han står på knäna, holding på Rahimi, puck-out 4 meter från domaren, två separata slashings mot händerna. Ingenting. På en hel period.

IFB får en klubba fastkilad under armen som HV spelaren sedan lämnar där i brevinkastet. Utvisning. Avrättning.


Jag vet inte om mutor är legitimt involverade eller om domarna bara är HV-fans eller legitimt utvecklingsstörda, men här försöker man precis allt för att ge HV SHL. HV behöver inte klara av att besegra IFB, för det gör man inte. Man blir utsorterade av domarna. Sorgligt.

Inför vi inte ett inre organ som hanterar att avskeda och bestraffa domare för felaktiga beslut kommer svensk hockey alltid vara ett patetiskt litet skämt, där man med rätt klubbnamn får vad man vill.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Kämpa Löven! Ge fingret åt hela etablissemanget nu! Jag mår illa!
Kommentera