1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2342286

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja, charging/boardingen på Girard, knytnävsslaget i bakhuvudet på IFB nummer 18 när han står på knäna, holding på Rahimi, puck-out 4 meter från domaren, två separata slashings mot händerna. Ingenting. På en hel period.

IFB får en klubba fastkilad under armen som HV spelaren sedan lämnar där i brevinkastet. Utvisning. Avrättning.


Jag vet inte om mutor är legitimt involverade eller om domarna bara är HV-fans eller legitimt utvecklingsstörda, men här försöker man precis allt för att ge HV SHL. HV behöver inte klara av att besegra IFB, för det gör man inte. Man blir utsorterade av domarna. Sorgligt.

Inför vi inte ett inre organ som hanterar att avskeda och bestraffa domare för felaktiga beslut kommer svensk hockey alltid vara ett patetiskt litet skämt, där man med rätt klubbnamn får vad man vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SnabelA: mutor är väl lite drastiskt men visst, det är otroligt mycket pengar på spel, det blir bättre resor för storlagen i söder om HV går upp. Ur SHL’s perspektiv finns det väl bara fördelar med att HV går upp så isen lutar lite i deras favör i matcherna hela tiden.

När man ser det här så undrar jag om det inte är lika bra att stänga ligan iallafall. Är det lönt för klubbar som löven, Modo, Västerås osv. att satsa för att gå upp när man sannolikt får möta en storklubb i finalen som får alla fördelar?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SnabelA: Verkar vara så att kommer man från Norrland så dömer domarna emot, etablissemanget vill hellre ha framgång för lagen söderifrån
Kommentera