1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581300 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2352712

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Ja folk sa ju också att Rattie var 100% klar för Timrå sen kom den käftsmällen från ingenstans
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Nu när det lugnat sig lite gällande Rattie, så var dom överens, han och Nubbs, iaf sägs det så, men inte påskrivet klart. Mer som det man i folkmun kallar för klar. Sen händer nåt i sista sekund, och det är här det är oklart vad, men Råttan ska ha blivit sur på Nubbs och väljer annan klubb. Enligt hörsägen (bäst att tillägga) vill han vara stjärnan i laget, så kanske det är en anledning, när vi började plocka in Lander, EP den större och Wedin det första vi gjorde. Den utlovade stora rollen kanske förändrades, vad vet jag.

Nubben borde skriva en bok en vacker dag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Jag tar iallafall inte ut någon seger i förskott denna gången. Tänkte att rattie var helt klar och det svider fortfarande. Men OM Dahlén är klar så har vi nog den bästa forwarduppsättning Timrå IK kan ha. Det är synd det saknas lite hemmåt men vi kan nog gå långt ändå.

Skulle Dahlén isåfall finansieras av supportrar? Hur många här hade INTE swishat en slant om klubben gick ut med att pengarna skulle gå till Dahlén? Gissar på ingen, till och med icing-ove hade skickat en slant.
Kommentera