1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2352754

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Nu när det lugnat sig lite gällande Rattie, så var dom överens, han och Nubbs, iaf sägs det så, men inte påskrivet klart. Mer som det man i folkmun kallar för klar. Sen händer nåt i sista sekund, och det är här det är oklart vad, men Råttan ska ha blivit sur på Nubbs och väljer annan klubb. Enligt hörsägen (bäst att tillägga) vill han vara stjärnan i laget, så kanske det är en anledning, när vi började plocka in Lander, EP den större och Wedin det första vi gjorde. Den utlovade stora rollen kanske förändrades, vad vet jag.

Nubben borde skriva en bok en vacker dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: angående Rattie så var det väl vad många här inne gissade på också. Att han skulle falla bort när han inte får en gjuten plats i PP och poängkedjor. Tror det var ett helt och hållet själviskt, och sunt, resonemang av Rattie i så fall. Hans marknadsvärde sjunker ju när han får mindre chans att sluta högt upp i poängligor osv. osv.

Angående Dahlén så låter det spännande att han kan vara aktuell för oss igen och slantarna ska ju bara upp på bordet om han vill spela för oss. Däremot har han ju aldrig spelat i SHL så det ska i så fall bli spännande att se om han kan ta en lika framträdande roll som han haft hos oss tidigare. Försiktigt optimistisk till den möjligheten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Jag tillhör ju dem som inte bröt ihop och ringde jourhavande psykakut när han lämnade. Jag tror vi sög det göttaste ur Rattie och att ett långtidskontrakt med honom är, för att uttrycka det milt, ogenomtänkt. Men såklart kan jag ha fel
Kommentera