1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2359154

Sv: Apropå nånting...
Olle: han har faktiskt ett rätt okej poängsnitt för att spela mestadels i fjärdekedjan, han har väl snittat runt 20 p/säsong. I AHL (när han spelade där) var han nästan 1 p/match.

Sen är han duktig defensivt och är förbannat tuff. En drömcenter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: har dålig koll på Larsson men han verkar vara en defensiv center som inte gör så mycket poäng. Jag trodde Brynäs var ute efter en sniper? Kul ändå att han är tillbaka hos er och nu lär ni släppa in minst mål i ligan. Som det ser ut kommer ni också göra minst mål.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: rätt ok poängsnitt för en tvåvägsspelare, absolut. Du refererar till AHL och det är ju ett schysst snitt men det var ju 7 år sedan han spelade där? Dessutom dalar antal spelade matcher per säsong. 73, 62, 52, 29 och nu senast 14 matcher i caps. Skadebenägen? Blir säkert en bra värvning men finns vissa frågetecken?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johannes Hedberg: Tyckte du precis beskrev Lander, plus att han faktiskt hade över en poäng per match in 3 säsonger i rad innan han körde KHL istället. Plus att Lander varit en favorit hos de olika förbundskaptenerna och gjort avtryck i både VM och OS(visserligen nu utan NHL stjärnorna).

Med det sagt så är Johan Larsson en riktigt grym värvning i SHL, om han kommer vara bättre än Lander? Ja det kan han säkerligen vara i slutändan, tiden får utvisa helt enkelt.
Kommentera