1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2374493

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Snart har vi hockeyanalfabeterna från Modoboken här och briljerar med sitt totala avsaknande av hockeykunnande. Rytter var ju snabb igår och i Modoboken hävdar J F K(!) att det gnälls mer på domaren härinne än hos dem. En nivå av parodi som inte går att greppa 😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Kommentatorn, som jag förövrigt gillar även om han överdriver och skriker lite väl mycket, pratade om min hemstad Ånge igår och att vi har fostrat många hockeystjärnor trots att det bor bara några tusen personer där. Elias P, Emil P, och Samuel Påhlsson nämndes bla. Det var roligt att han pratade om det :)

Patrik kommentatorn är extremt påläst och han ger matcherna liv och spänning när han skriker och lever sig in. Dock finns det ännu bättre kommentatorer
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Har dom tid att hänga här på HS?
Trodde folket i Ö-vik hade fullt upp att öva sina färdigheter i storbandet banjoorkestern FAMILJEN.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Satt och scrollade 4-5 sidor bakåt för kolla kommentarerna om Lasu's ev. höga klubba vid målet. Visst fan var det en styrning?
Jag gick tydligen inte tillräckligt långt bak. Finns det ingen sökfunktion?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Har inte återhämtat mig ännu från gårdagens spännande premiär. Vilket lag vi har, vilken pondus och vilka vinnarskallar! Tänk vilken styrka vi har i att kunna slänga in Lander, Dahlen och Pettersson om det behövs i 3e perioden för att toppa som vi gjorde igår.. Inte lätt att stå emot den kedjan. Kommer säkert spela tillsammans många ggr undr säsongen.

Hockey och Timrå IK är livet :) Jag mår gott nu
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Annat var det förr när vi satt på nätterna o skrev fantastiska epos under vinets o groggens inverkan härinne. Det var tider det. Du, smokey, gud, 250kg kärlek, jag mfl mfl.
Sen var allt raderat dagen därpå. 😂
Kommentera