1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558797 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2378680

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
platt matcher
händer alla lag
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
roger_sundsvall: Ja vi har kommit undan lite för billigt i 2 av 3 andra "plattmatcherna".

Jag har börjat förstå RunarUp när han som har sett Emil.p rätt mycket i Växjö, sagt att han ofta ser rätt loj ut och inte så dominat i spelet, trots sin poängskörd.

Har funderingar på om man nog ändå måste skaka om i formationerna. Jag tror både Emil.P och Dahlén är lite beroende av spelare kring sig som är stark med puck och kan skapa ytor åt dom. Skulle kunna tänka mig nått sånt här.

Dahlén-Lander-Wedda
Emil.P-Hanzl-Hartmann
OJ-Andersson-Halloran
Blomman/Alvarez-Lundin-Walli

1:a kedjan
Wedda kommer kunna utmana på egen hand och Lander kan fokusera på att ligga rätt och ta ansvar, Dahlén kan både bära puck men också komma till sin rätt genom din smartness att komm in i rätt ytor.

2:a kedjan
Hanzl är vår mest offensivt skickliga center men också han ansvarstagande och stark på puck, en förhoppningsvis hel Hartmann i fullgott slag är farlig både med sitt skott och rivighet. Det tror jag kan öppna upp ytor för Emil att likt Dahlén fokusera på att hitta rätt ytor istället.

3:e kedjan
Jag känner att i Dagsläget så får Andersson ut mer av sitt tvåvägsspel än Lundin och därför sätter jag honom som en klok center mellan OJ och Halloran.
Halloran som har bra fart men jag tycker inte i dagsläget vi får ut det sett till helheten. Men jag tror att vi skulle kunna få en rätt rivig 3:e kedja om de 2 första kedjorna börjar kugga i. OJ tycker jag också är värd en riktig chans nu.

4:e kedjan
Ja här känns det som man kan laborera lite mer, Boyce/Alvarez och Blomman lär få turas om att stå över när Wedda kommer in.
Lundin skall centra och behöver få bygga upp sitt självförtroende igen, men då måste han också få spela på sin naturliga roll som Center. Walli känns given som en rivig tung powerforward.
+3
Låst ämne