1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580525 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2379772

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Unnar honom hans första barn självklart. Men det jag inte tycker är bra om han blir borta fler matcher är som bragd-birger är inne på att vi inte får en chans att spela ihop våra kedjor riktigt och det blir en obalans i laget. När Hanzl var med och körde med Dahlen och Hartmann på försäsongen såg allt bra ut, direkt när han inte är med upplever jag att vi får problem. Han är trots allt en mycket viktig spelare och vår skickligaste offensive center och bästa tekare.

Jag tänker att nu är det två matcher på hemmaplan och han har inte skippat en match på hemmaplan ännu. Han kan som tidigare vara på stand by att åka till sjukhuset. Lite lättare när det är hemmaplan. Så jag tror att han spelar om det inte vill sig så att födseln ska ske nära inpå match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Härligt att du unnar honom hans första barn för det är naturligtvis vad som räknas, allt annat är sekundärt. Just nu ligger det en chef i fru Hanzl:s mage som bossar över Timrås laguppställning, that's it. Får bli hur mycket obalans i ett hockeylag det vill, det skiter den ungen fullständigt i. Det är bara för laget och oss supportrar att gilla läget
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Haha det är inte bara i Brynäsboken på HS som man inte kan hålla sams. Detta är alltså 2 st ur Brynäs damlag som förmodat är forstrade i Örebro och ställt sig på Örebros bortastå i gårdagens SHL match. Man har en del kvar att jobba på i damhockeyns proffesionalism, minst sagt..
Kommentera