1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581622 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2379737

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Självklart förstår jag att vi supportrar vill ha in Hanzl så fort som möjligt. Det vill jag också. Men jag tycker nästan det börjar bli för tjatigt på honom. Jag börjar få flashbacks till när min förra chef tjatade på mig att jag inte fick ta ledigt vid min förstföddas födsel. Jag vet själv att ingen menar det men jag får känslan att Hanzl och hans fru kanske känner en oerhörd stress över det. Det har ju trots allt gått 2 veckor sedan han var tvungen att skippa matcher. Nu kanske han och frun är inne på förlossningen och det får vi väl veta 10:45 på ST. Hoppas allt går bra för dom och jag blir iallafall inte jätteledsen om han måste stå över matchen imorgon. Det handlar ju om hans fru och (vad jag hört och läst) hans förstfödde barn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Unnar honom hans första barn självklart. Men det jag inte tycker är bra om han blir borta fler matcher är som bragd-birger är inne på att vi inte får en chans att spela ihop våra kedjor riktigt och det blir en obalans i laget. När Hanzl var med och körde med Dahlen och Hartmann på försäsongen såg allt bra ut, direkt när han inte är med upplever jag att vi får problem. Han är trots allt en mycket viktig spelare och vår skickligaste offensive center och bästa tekare.

Jag tänker att nu är det två matcher på hemmaplan och han har inte skippat en match på hemmaplan ännu. Han kan som tidigare vara på stand by att åka till sjukhuset. Lite lättare när det är hemmaplan. Så jag tror att han spelar om det inte vill sig så att födseln ska ske nära inpå match.
Kommentera