1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2379729

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag har egentligen bara en sak jag funderar på just nu.

Hanzl Hanzl Hanzl.

Spelar han så är det stor chans enligt mig till 3 poäng imorgon. Om inte är det 50-50. Wedin får gärna glädja oss också genom att komma till spel imorgon istället för på lördag. Vi lär få reda på mer om båda under dagen skulle jag tro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Självklart förstår jag att vi supportrar vill ha in Hanzl så fort som möjligt. Det vill jag också. Men jag tycker nästan det börjar bli för tjatigt på honom. Jag börjar få flashbacks till när min förra chef tjatade på mig att jag inte fick ta ledigt vid min förstföddas födsel. Jag vet själv att ingen menar det men jag får känslan att Hanzl och hans fru kanske känner en oerhörd stress över det. Det har ju trots allt gått 2 veckor sedan han var tvungen att skippa matcher. Nu kanske han och frun är inne på förlossningen och det får vi väl veta 10:45 på ST. Hoppas allt går bra för dom och jag blir iallafall inte jätteledsen om han måste stå över matchen imorgon. Det handlar ju om hans fru och (vad jag hört och läst) hans förstfödde barn.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: ja, han behöver komma tebaks pronto. Förutom att det är en försvagning i sig att spela matcher utan vår skickligaste offensiva center påverkar det resten av laget. Lundin får hoppa mellan ytterforward och center, Dahlén och Hartmann får lalliga förutsättningar att spela ihop sin kedja, och Lander får dra ett onödigt stort lass.

Tror på förhand att HV blir en tuff motståndare. I långa loppet tror jag inte på dom alls, men så här i början lär dom plocka onödigt många poäng a'la nykomlings-style.
Utan Hanzl (och World Cup-Wedin) skulle jag nog sätta min oddsetpeng på Nubbens gäng.

F ö är det ett jävla oskick det här med så långa uppehåll mellan matcherna. Visst, m t p Hanzl och Wedin är det väl bra att vi inte kört 5 matcher redan, men va faen. Det här är ju fotbollstempo.
Kommentera