1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2386732

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2022-10-08
empa11: ”Så fort vi inte vinner”? Enorm överdrift. Det är hur det stora hela ser ut folk rasar över. Vakna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2022-10-08
kattan: Så kan man säga. Men nej. Tänker inte vara kvar så kommer sluta försöka vara resonerlig. Man kan inte ens hitta positiva situationer när vi vunnit 3 av 5, utan vi är inte överlägsna och då är vi sämst. Sen har ci en dålig match mot SAIK och då ska hemvändare kölhalas, tränare sparkas osv. Det är BRUTALT destruktiv cancerstämning här, så fort vi inte är oslagbara. Det finns någon form av jargong att det är mer eller mindre åtråvärt att hitta fel och brister, än att kunna identifiera vad som gick bra, och vad som gick dåligt.

Jag hoppas innerligt att jag aldrig träffar de som träffas av det jag skrivit ovan på arenan. Jag är här 89% av hemmamatcherna. Ni som är glada, älskar Timrå, och ger kritik utifrån att det inte handlar om att vara mest destruktiv: Inboxa mig.
Kommer inte ta bort kontot, kommer dock aldrig mer vara inne och läsa trådar.

Fan vilken skön seger! Nu fortsätter kvällen på stan. Fattar att ni tycker att jag suger med.
Lång kö från arenan, men finns mycket Timråmusik (Mikael B finns ju på Spotify).

Haft jättekul med många av er! Snushane: Hojta när du är här så har du och ungarna en lunch i centrala Sundvall hemma hos mig. Skriv till mig isf.

I februari ligger mitt fokus på att uppfostra en ny timråit. När jag inte tycker som väldigt många av er så ödslar vi alla tid. Kärlek 🤍❤️
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2022-10-08
kattan: ja finns nog mkt mer att önska i spelväg, förhoppningsvis kommer det! Men är ju inte så att det flyter på bra för alla andra lag heller, vi har tex lika många poäng som Luleå ser jag. 7 matcher spelade, borde inte vara panik än, och inte lika enkelt att få det att vända när det låser sig heller som många här inne verkar tro. Men man blir ju irriterad varje match på alla onödiga pucktapp/dåliga val i egen zon med mera som ger mål och målchanser till motståndarlagen...

Men han har onekligen en poäng, tycker vi att spelet suger borde vi väl kunna komma med mer konstruktiv kritik och inte hamna på kass nivå själva, börjar onekligen likna modo och lövenstämning här inne ibland, och det är inte positivt om nu någon råkar missförstå och får för sig att tro det!
Låst ämne