1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582214 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2389866

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Werner: först känner jag: JAAAA EXAKT! Dom ska fan kunna mer!!!!!


Men sedan kan jag landar lite i att det faktiskt är ett nytt lag där många av de viktigaste (främst förväntade produktiva) spelarna varit utomlands senast och en aldrig spelat i SHL samt en som för någon månad sedan inte fick lyfta sin arm.

Lägg därtill att laget har haft några riiiiiiiktiga bottennapp. Skellefteå borta, Växjö borta och FBK där man inte var ett snäpp sämre utan verkligen klart kontrollerade.

Då har jag förståelse för att en bortamatch med motståndare Hrivik Camper och CO är inget självklart på förhand lyckotillställning…

De som säger att det var bra igår ljuger inte jämfört med hur Timrå IK’s bottennapp sett ut.

Men visst hade man en del bekymmer igår med och fick gå på knäna med några långa byten i andra perioden. Visst åkte man fortfarande på en del sk klubbduttareutvisningar och passningarna/uppspelen var inte värst bra. Stunderna där man hade kontroll på pucken i anfallszonen var inte så värst långa.

Man kan ha högre krav ja men gårdagen var ingen dyster kollaps utan snarare en match till utan genombrott.

Vi har en riktigt bra målvakt iaf!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
söder över: den dagen Timrå inte har "bekymmer" på bortaplan mot ett förväntat mittenlag i god form är vi ett topplag. Där är vi inte i dagsläget.

Jag är jävligt nöjd med insatsen igår. 50/50 att vi fick med oss 3 poäng. Vad mer kan vi begära av ett lag som vi, i a f dom flesta av oss, hoppas ska kunna knipa en playin-plats?

Vi lär torska mer än vi vinner. Laget är under uppbyggnad. Låt oss för faen glädjas när spelet ser ut att, peppar peppar, vara på rätt väg.
Låst ämne