1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558600 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2400627

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
JanneH: Tycker Dahlen varit precis så bra jag förväntat mig. Han slår sina mackor som hade blivit mål 99 gånger av 100 för andra lag men som hans kedjekamrater sumpar. Om det beror på brist på kemi eller något annat vet jag inte, men EP är skyldigt 54 en hel del assistpoäng.

Det som saknas lite är väl att han hellre passar än skjuter. Han har sparkapital helt klart.
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Öndulat: Håller med, tror folk stirrar sig blind på Karlkvist/Suomela, Pudas e.t.c, som nästan snittar 2p per match och jämför. Deras snitt kommer ju inte hålla hela säsongen, det kommer dala. Skulle det göra det, jaha, grymt jobbat då, men högst osannolikt.

Skulle Jonte ligga högre upp i poängligan om inte de spelarna hade öst in poäng, hade nog inte folk klagat på hans spel heller, eller "förväntat sig mer".

Emil har vaknat, han var lite osynlig i början, kan förvalta chanser bättre som sagt, Lander och Dahlen tycker jag varit bra så gott som hela tiden och gjort det som jag hade förväntat mig iaf.
+5
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Öndulat: Både Pettersson och Dahlén krånglar till det med onödiga passningar. De har båda bra skott och borde använda det oftare, ett skott kan ju styras eller gå på retur. Säger inte att de inte skjuter, men de hade kunnat göra det ännu oftare. Även gå in mer på mål och utmana. Men är väl ingen fara så länge de ändå gör något mål då och då.
+4
Låst ämne