1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577855 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2400863

Sv: Apropå nånting...
The great one: Rookie ja, men han kommer från en säsong i NHL. Det är ingen junior vi pratar om, det är en spelare som är en utav dom bäst betalda i hela SHL. Det jag saknar från honom har inget med poäng att göra, där tycker jag att leveransen har varit ungefär vad jag hade förväntat mig.

Jag tycker att 1vs1 spelet från honom måste upp. Hur många gånger har vi sett honom använda dom berömda höftöppningarna för att ta sig förbi en motständare? Jag tror att det var första gången jag såg det mot Örebro senast, då blev det farligt direkt. Gå in i närkamper(tycker han är för mjuk där just nu), våga utmana backarna mer. Som det är nu så känns det inte riktigt som han vet vad han ska göra när han kommer i dom situationerna och slänger därför iväg pucken på vinst och förlust så fort en motståndare närmar sig(med blandat resultat), han reagerar istället för att agera(dock inte i PP ska tilläggas, där är han kylig som f*n då han får mer tid).

Kan han tweeka lite på det där så kommer han att få en till dimension i sitt spel, då kommer han att kunna dominera likt sina HA-days.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1:

Tror nog Dahlén vet vad han ska göra där ute. No offense men hans hockeyhjärna är nog vassast på HS.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Allt det där kommer utvecklas på grabben. Sen är det väldigt mycket otur som spökar för honom anser jag. Sylvassa lägen där Emil inte får till det mot mål. Lägen där Dahlén själv kan sikta och gå på avslut. Tweeka på vissa grejer som du säger. Övriga hockeysverige ser och vet om att han är en av de bästa spelarna men allt kommer lossna efter årsskiftet när storformen kommer.
Kommentera