1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582207 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2432644

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-12-28
Labban: Man får vad man betalar för. Svensson får det tufft när vi spelar på för få backar (vilket vi gjort hela säsongen). Han blir trött. För att han är gammal. Logiskt. Men karaktärerna som måste in på backsidan ska vara såna som kan käka mycket istid och hålla hög klass, framförallt defensivt. Såna värvningar kostar pengar.

Med vår backsida är vi tydligt inte ett lag för topp 6, det kan jag tycka är helt ok. Men Kapanen bygger redan vidare på en för svag backsida så frågan är vad ambitionerna blir nästa säsong? Ska vi bara undvika kval då med eller finns en plan?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-12-28
Olle: Det är väl en sanning med modifikation iofs.
Lepistö på 37 bast var ju en gigant i Luleå med massa speltid förra säsongen. Skillnaden är väl att Svensson inte har den riktiga spelfärståelsen för att spela tillräckligt smart och utnyttja sin begränsade fart alltid.

Med fler backar kommer vi inte behöva belasta Svensson lika hårt dock och jag tror vi får mer utav hans spel med det. Den tunna backsidan har inte gett honom rättvisa denna säsong kan jag tycka då många backar fått gå för hårt.

Hoppas bara inte Kapanen strött för mycket pengar omkring sig redan som sagt. För backsidan måste prioriteras nästa säsong. Hållander max in som spets på forwardssidan. Sen får det fyndas från HA eller Finska ligan!
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-12-28
Olle: Jag tror att vi behöver släppa Lundin, Hartmann, Alvarez och Päjäärvi. Det svider, men detta är ingen social verksamhet.
Jag nämner inte ens Boyce.
Backsidan måste stärkas med 2 namn, oavsett vilka som blir kvar. Måste motvilligt erkänna att Svensson har det riktigt tufft ibland och hänger inte med, som idag tex.
Mina tankar bara inför nästa säsong utifrån hur det sett ut hittills i år.
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-12-28
Olle: Hoppas Kapanen biter sig i läppen angående de återstående backarna. Rindell känns som ett rejält osäkert kort men nu sitter han säkert. Erixon ser jag gärna förlängning med, trodde aldrig jag skulle säga det innan säsongen. Men eftersom man signade Svensson så kan jag köpa att man släpper Stenqvist och Eronen. Det går inte fylla på med fler utfyllnadsbackar utan det måste in riktig kvalitet
Låst ämne