1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2441207

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
JanneH: du minns bentacklingen på Dahlén i matchen mot Oskarshamn? Där ni skrek inklusive jag som en jävla dåre matchstraff och flera matcher avstängning och fan hans moster. Där Oskarshamn-supportrarna var lika upprörda som oss? Vi är ju förfan lika enögda som alla andra lag. Det är bara jag i detta forum som ändå har lite förståelse till varför de blev ett matchstraff. Men då kan vi ju alla hålla med varandra och alla blir glada tillslut. Såklart det var höften!! Herregud det är ju inget knä mot knä där inte. Jag ber om ursäkt!! Snälla förlåt mig!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
russkiy medved blyat: Du vill alltså jämnföra dessa två tacklingar som likvärdiga?
I fallet Dahlén så är han inte tacklingsbar, IKO spelaren väljer trots det att vrida ut sitt ben, enbart sitt ben mot Dahlén för att träffa honom. Inte den minsta tillstymmelse till försök att sätta dit kroppen i tacklingen. En solklar bentackling.

I fallet Svensson så söker Svensson kropp hela tiden, vrider även ut höft/röv för att träffa kropp, FBK spelaren vrider sig bort från situationen och hänger kvar med benet vilket gör att det träffar illa. Onödig risk från Svensson i det läget på matchen såklart, en 2a på sin höjd enligt mig.

Att jämnföra dessa två situationer blir bara larvigt.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
russkiy medved blyat: ?De är bara jag som har lite förståelse till varför de blev ett matchstraff?

Jag är relativt säker nu på att du ser allt i pixelkvalite när allt och alla inte bara här utan på twitter och andra socialamedier säger att det är höft mot höft. Och det är inte bara Timrå supporters som säger så.

Kliv ner från din höga häst och sluta bete dig som om du vore bättre när du inte har rätt för fem öre
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
russkiy medved blyat: Jag tycker att jag är ganska ofärgad. Men jag har sett Svenssons situation ett par ggr nu och jag vet inte vad han gör för fel?
Han går med sin kropp mot en tackling, han sina ben rakt ner.
FBK spelaren sträcker ut sitt ben.
Vad ska Svensson göra?
Svensson gör en tacklingsrörelse till 100%.
Det är motståndaren som sätter sig själv i en dålig situation.
Låst ämne