1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446772

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
jå1: Förutsättningarna har förändrats under säsongens gång precis som dom alltid gör. Tycker det blir missvisande att ursäkta torskar i mitten på januari med vinster i november om man ska hitta nån slags trend. Lyytinen har varit bra men han var väl skadedrabbad redan innan han kom till oss…och blev skadad. Rindell, var i hierarkin hamnar han? Våra ”ledande” backar har redan stora bekymmer med att hitta en jämn nivå (Svensson, Erixon, Eronen). Juniorerna på backsidan klarar (förståeligt) inte av tempot. Vi får hoppas på en total scenförändring när Lyytinen och Strömberg kommer tillbaks, annars är nog plats 10-12 där vi slutar serien. Sen krävs det en sjuhelvetes silly av kapanen med värvningar även utanför Liiiga om vi ska ta nån sorts kliv nästa säsong.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Olle: Om vi ska fortsätta att grotta ner oss i negativa grejer så får du nog lyfta in att våra ledande forwards har svårt att hitta en jämn nivå också.

Jag tror dock att det inte kommer fortsätta att se ut som dom 2 senaste matcherna om man väger in hur det sett ut över hela säsongen. Men vi har en för skadekänslig trupp, helt klart.

Det ska bli jäkligt intressant att följa Kapanens silly. Lytinen kändes som ett genidrag men 2 år på Rindell och mähä känns aningen vågat.
+4
Låst ämne