1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582453 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2446814

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Olle: Jag vet inte, hur är siffrorna? Just nu går jag mest på det jag ser med ögonen i kombo med den mer övergripande matchstatistiken som skott, anfallstid och räddningsprocent. Den har ofta sett bra ut. Och Luleå, Färjestad, Leksand, Växjö är på stora hela bra spelade matcher. Någon lite tuff period i varje match som de får utdelning på. Jag tror inte man vinner en majoritet av matcherna hittills på att det är något fundamentalt fel i laget.
Senaste 2 matcherna har den tendensen, men 2 matcher är för lite för att utröna en trend för mig. Även om känslan efter dem är allt annat än bra.

Vi har egentligen mer eller mindre samma lag nu som när vi vann 5 raka, varav 4 var borta. Wedin kommer ju inte tillbaka, men utöver det. När vi får tillbaka backar kommer jag skaffa mig en bättre bild av vad dessa två matcher var. Att vi är skadekänsliga råder det inga tvivel om.

Märkligt det där, hur hyllad Ante var efter 20 matcher. Nu är han otroligt ifrågasatt. Det går snabbt i hockey.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
empa11: Freddan vann väl 40/52 matcher i hockeyallsvenskan och tog upp laget till SHL men var ifrågasatt redan då? Den säsongen hade vi ett självspelande piano i Dahlén/Lundin/Lööke men det har vi inte i Dahlén/Lander/EP. Tror ingen ifrågasätter om dom är tillräckligt bra för SHL men jag ifrågasätter om man verkligen får ut max av dessa spelare. Såg att det var nån Skellefteåsupporter här inne och tröstade med ”vi torskade 6 raka innan det vände”. Jo men sen vann dom 16 raka matcher och har ett helt annat djup och en helt annan trupp än vad vi har.

Jag tycker man kan ifrågasätta ante lite även om vi fortfarande överpresterar jämfört med klubbens egna målsättning (kraftigt vikande trend dock). Jag tycker man kan ifrågasätta kapanens värvningar och förlängningar desto mer. 2 år på nyförvärven (även om Lyytinen slog väl ut), 2 år på Pääjärvi och förlängningen med Svensson tycker jag är oerhört tveksamma beslut.
Låst ämne