1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580552 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2449747

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
Knass: Känns som Halloran jobbat i uppförsbacke hela säsongen. Mycket krav på jänkare att prestera. Sen har han sina brister absolut, men tror det förstärkts av att han är lite utav den udda fågeln i gruppen. Hans defensiva arbete är inte det bästa, men samtidigt är det väl inte mycket sämre än Dahlén eller EP tycker jag. Både dessa två herrar glider mest hem lite på slentrian även dem. Skillnaden är väl att Halloran inte riktigt producerat framåt som kan kanske får vågskålen att tippa över till hans nackdel. Sen har han lite en egoistisk aura över sig, men det är väl iofs vanligt bland "legoknektar".

Jag skulle anta att det är någon schism bakom hans petning, för den är inte helt motiverad utifrån hur hans offensiva spel som ändå sett hyfsat ut senaste matcherna han spelat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
Nånting jag reflekterat över senaste matcherna kontra hur det såg ut i början o den period vi vann som mest matcher. Tyckte Lander hade en mer elak attityd, påminner om matchernq mot Frölunda och Rögle tex. Tyckte han o laget stod upp för varandra på ett helt annorlunda sätt än nu, innan var det står du framför våran målvakt efter pipan gått vart det en tydlig signal bort härifrån. Nu är det mer, jaha nä nu åker jag och byter. Landers berömda blick känns tam och inte alls lika farlig.

Nån fler än jah som lagt märke till detta?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-01-19
Labban: Håller helt med dig i allt du skriver, folk glömmer o ser alldeles för blint på dahlen. pettersson däremot tycker jag mig se kämpa o slita för o vinna puck.

Kan likaväl om vi återgår till halloran vara en underliggande skada som det var på hartman
Låst ämne