1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2451127

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Jaji, ”Ollan” har i alla fall mist en presumtiv gäst för all framtid. Så fucking kasst att de vägrade att visa Timrå på en av närmare hundra TV-skärmar. Nu gick man miste om dagens upplevelse och det förlåtes icke. De kan köra upp sin feta mat och öl rätt upp i röven. Tänker aldrig gå dit nåt mer igen. Gläds dock åt de tre välförtjänta poängen samt att Timrå IK visade var skåpet ska stå. Så jävla trist att inte kunna se några matcher. Fick nöja mig med highlights i samband med FBK vs SAIK i fyran. Smågodis, men okej då.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
DJ Hemp: "Så fucking kasst att de vägrade att visa Timrå på en av närmare hundra TV-skärmar."

Problemet med den typen av sportbarer är ju att varje skärm inte har en egen licens. Istället speglar de X antal bildkällor till skärmarna. Om ägaren, olearys är franchise likt subway och Mcdonalds, är snål blir det en bildkälla till samtliga skärmar.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Första gången jag stängde av helt. Från en sjukt ång-est överskattad brunch på något steamigt hotell i Västerås där jag lyckades tömma mobilen på ström, maxa ett glödande kontokort på 100-kronors ”vanliga jävla 33 cl-5%-iga lageröl”…

När man sent om sider ragglar in i sänghalmen och får assistans av sin förstående sambo, vilken lyckas få tillbaka strömmen i luren… Precis då lyckas man missa pinkoden tre gånger och inser att nästa kod man måste hala fram får vänta tills världen sluta snurra… Precis nu! Det är då man inser att vi slagit OINK med typ 4-1. Jag kräver inte mycket mer för att inse att livet är en fest. Inse det folk och fä! Fyllan värmer INTE bäst.
Älschka Timrå!
Och tack Lill-Smokey för 28 missade samtal efter matchen jag missade:)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Hade (och har ännu på mig) en jävligt snygg Timrå-tröja dagen till ära. Men fick stå där som en jävla idiot i väntan på ingenting. Om man tjafsat vidare hade där säkert kommit vakter beredda att spöa upp en i skymundan. Så jag gick bara hem i vredesmod och följde matchen via HS. Finfint med en kassaskåpssäker trepoängare i alla fall, men att det ska vara så förbannat omöjligt att se skiten har jag svårt att köpa. Dra åt helvete ”Ollan”!
Låst ämne