1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577873 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2451238

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Om Öret var en coachförlust tycker jag Oskars var lite av en coachseger.
Har ju förespråkat Lander med EP och Jonte, vilket jag i grunden fortfarande gör, men samtidigt var det ju Hartmann-Lander-Mieho som låg bakom segern i o m att dom matchades mot - och effektivt stängde ner - Oskars förstaline.

Sättet man gjorde det på imponerade också. Man backade inte hem lika ängsligt som mot Öret, utan fokuserade på att checka hårt och straffa dom i egen zon. Vilket fungerade utmärkt. -3 på Karlqvist är ju siffror att mysa över, t ex.

Så, möjligen kan man fortsätta med Hanzl-Jonte-EP en match till. Potentialen för lyckad kemi finns ju där, om framförallt EP och Hanzl steppar upp. Tyckte EP gjorde en bättre match än på länge, även om hans offensiva impact är rätt låg. Nyckel #1 i den kedjan är dock Hanzl. Han måste upp offensivt. Bakåt funkar det bra, men han ser nästan obekväm ut i anfallszon. Möjligen trivs/passar han inte in i Antes system.

Annars: sjukt vad mycket bättre man mår efter en stabil seger jämfört med när man torskar 5 raka. Mös hela kvällen, sippade gowirre, curlade familjen med allehanda saker, ingenting var jobbigt eller humördämpande. Somnade med matchsituationer vevandes i hjärnan, sov det nöjda barnets orubbliga, trygga sömn. Vaknade med ett leende och spirituellt humör.

Hockey, hörrni. Vilken sport!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Bragd-Birger: och det var första gången för oss på klacken. (Inga biljetter på sittplats) jag tyckte det var väldigt häftigt att stå där och sjunga. :D då blev så att man kom hem efter matchen och fortfarande sjunger och klappar tills man går och lägger sig. Nu blir det fler matcher på västra stå enligt frugan.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
skön vinst i går.
walli är grym, hartmann mfl har lyft sig
lyytinen grymt stabil
vinkar adjö till halloran
ep , dahlen formsvacka är över
då blir allt bra 👍
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Bragd-Birger: ja imorse räckte det med nån kopp kaffe för att skaka av sig bakfyllan. Hade vi torskat igår hade man väl haft migrän fram till lunch på måndag. Intressant tanke den om att Landers nya kedja skulle vara en "stänga ner motståndare" kedja. Skulle ju kunna vara bra att ha i ett slutspel
Låst ämne