1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581273 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2451217

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Pinaceae: Jag tror vi är helt överens men blandar ihop saker. Naturligtvis ska det inte vara personangrepp, hat, mm. Men att tycka och ha åsikter om spelares prestationer i forum, anser jag att man får stå ut med.
Naturligtvis tråkigt när personer utsätts hat mm.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
kulltorp: Det enda jag inte håller med om är att spelarna skulle fatta så rationella beslut att de undviker att gå in på platser där det skrivs "negativt" om dem.

Då menar jag oavsett om det är personangrepp eller inte.

Många spelare säger ju i intervjuer: "jag läser inte tidningen" exempelvis.

Men det är ju otalet intervjuer med spelare, som lagt av, som erkänner att de läste tidningar och så vidare under sin karriär samt mådde dåligt av det.

Vi människor är sällan så rationella som vi får för oss att vi är.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
Om Öret var en coachförlust tycker jag Oskars var lite av en coachseger.
Har ju förespråkat Lander med EP och Jonte, vilket jag i grunden fortfarande gör, men samtidigt var det ju Hartmann-Lander-Mieho som låg bakom segern i o m att dom matchades mot - och effektivt stängde ner - Oskars förstaline.

Sättet man gjorde det på imponerade också. Man backade inte hem lika ängsligt som mot Öret, utan fokuserade på att checka hårt och straffa dom i egen zon. Vilket fungerade utmärkt. -3 på Karlqvist är ju siffror att mysa över, t ex.

Så, möjligen kan man fortsätta med Hanzl-Jonte-EP en match till. Potentialen för lyckad kemi finns ju där, om framförallt EP och Hanzl steppar upp. Tyckte EP gjorde en bättre match än på länge, även om hans offensiva impact är rätt låg. Nyckel #1 i den kedjan är dock Hanzl. Han måste upp offensivt. Bakåt funkar det bra, men han ser nästan obekväm ut i anfallszon. Möjligen trivs/passar han inte in i Antes system.

Annars: sjukt vad mycket bättre man mår efter en stabil seger jämfört med när man torskar 5 raka. Mös hela kvällen, sippade gowirre, curlade familjen med allehanda saker, ingenting var jobbigt eller humördämpande. Somnade med matchsituationer vevandes i hjärnan, sov det nöjda barnets orubbliga, trygga sömn. Vaknade med ett leende och spirituellt humör.

Hockey, hörrni. Vilken sport!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2023-01-21
kulltorp: Såklart ska inte personer få hat och hot mot sig, spelar ingen roll om dom är dåliga spelare.

Jag tycker att förlängningen på Svensson är lite halvt som halvt. Jättekul att han vill stanna kvar hos oss några säsonger till, men frågan är om han kommer hålla en hög nivå tills dess att han lägger skridskorna på hyllan. Han är en bra person och det kan bli spännande om han vill fortsätta hos oss efter karriären. Behövs alltid bra karaktärer i organisationen!
Låst ämne