1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2451651

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Med tanke på att Ante beskrivs av allt och alla som ”mysfarbror”, en väldigt kännande och empatisk tränare, så har jag svårt att tro att den andra sidan av myntet är något annat än att Halloran blivit petad pga sitt bristande spel och att han sedermera börjat visa på dålig attityd pga det.

Man kan ha åsikter om Antes ledarskap, men det är ingen person som har något grandiost auktoritetsbehov och bänkar spelare på måfå eller pga bestraffning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ante vill, som jag skrev förut, ha pålitliga spelare i spelet utan puck. Det är därför Halloran petas till förmån för Boyce tex (som å sin sida har andra brister som gör att jag inte tycker han borde spela på tolv forwards men det är en annan femma). Så ingenstans har jag sagt att det är någon maktdemonstration eller måfå-petning av Ante. Anledningarna är tydliga - han vill ha spelare som är bättre i spelet utan puck. Därför kommer Pääjärvi, Alvarez, Mieho och den spelartypen alltid få sina chanser oavsett om de är svarta hål i spelet med puck eller inte.

Halloran är en typ av spelare, Ante/Kimmo/ledningen vill ha en annan typ av spelare - och här står vi.

Jag tycker dock att Halloran har egenskaper som väldigt, väldigt, få andra i det här laget har. Han har kombon speed och teknik, och bra med pucken, som vi har typ noll av nu när Wedin är borta. Har han fått det att stämma? Nej. Kunde man ha gjort det annorlunda och kanske fått ut mer? Möjligen. Gör Timrå fel som släpper honom? Jag säger nej.

Det intressantaste blir dock: VEM blir ersättaren. Om det kommer en till halvtrög spelare så tror jag ett det kommer bli tufft vad det lider. Varken EP, JD eller Lander är särskilt rappa, och när de inte har en bra dag kommer de ingen vart. Hartmann, Mieho är fysiska och kan riva på det sättet, men inte heller ubersnabba. Andersson är kvick, men får å andra sidan inte ut ett smack av det haha
Kommentera