1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558718 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2452697

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Jag tror fortfarande trots ingen håller med mig, att Bernhardt kan bli en ruggigt bra back i SHL. Jag tror på att HA inte har samma spelsätt och strukturer som SHL har. Det jag menar med detta är att vi har tagit in Rindell som vad jag vet sedan tidigare är väldigt blek defensivt. Lovande offensivt. Men hans defensiv är så in i helvete mycket bättre idag än när han spelade i Liiga. Mycket beroende på Antes och Backlunds defensiva strukturer.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ja jag dömer inte ut Bernhardt helt heller. Klart grabben skall få visa upp sig först med. Kapanen har ju som sagt inte misslyckats med nån värvning än heller så man får lita på att han har koll på grejerna även denna gång.

Hoppas bara att Bernhardt inte är den enda spetsen in, för nog behöver vi en spetsback som kan komma in direkt och lyfta många minuter utan längre startsträcka i serien.

Men jag känner dock att det finns en liten risk att Bernhardt blivi lovad en större roll. Ja eller i allafall att få chansen på riktigt. Därför är jag kanske inte helt säker på att Kapanen letar nån förstaback. Vi har ju redan Rindell och Lyytinen, skall det då också in en riktigt bra spetsback så får ju Bernhardt det kanke tufft att slå sin in på topp 4 back i allafall.
+1
Kommentera