1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558600 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2452700

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ja jag dömer inte ut Bernhardt helt heller. Klart grabben skall få visa upp sig först med. Kapanen har ju som sagt inte misslyckats med nån värvning än heller så man får lita på att han har koll på grejerna även denna gång.

Hoppas bara att Bernhardt inte är den enda spetsen in, för nog behöver vi en spetsback som kan komma in direkt och lyfta många minuter utan längre startsträcka i serien.

Men jag känner dock att det finns en liten risk att Bernhardt blivi lovad en större roll. Ja eller i allafall att få chansen på riktigt. Därför är jag kanske inte helt säker på att Kapanen letar nån förstaback. Vi har ju redan Rindell och Lyytinen, skall det då också in en riktigt bra spetsback så får ju Bernhardt det kanke tufft att slå sin in på topp 4 back i allafall.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: De e just de jag menar med Anderberg kostar kanske inte så mkt men de jag sett så jobbar han hårt och som sagt skjuter hårdare än en häst sparkar!! Bara titta på statsen hur många mål han gjort från blå kanske bara behöver en bra lekkamrat som sätter upp honom för direkt skott jag tror han skulle passa i Timrå som back i andra pp!!!🇺🇿🇺🇿
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Stenqvist kommer inte att förlänga. Så där ersätter vi honom med Bernhardt.

Fick också det sagt att Mieho ska ha varit ersättare till Blomqvist. Ersättare till Wedin är i full rulle.
+8
Kommentera