1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2454559

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2023-01-26
Kerstin_k: Amen 🙏
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2023-01-26
Trots att vi är så jävla överlägsna i första, spelar riktigt bra i alla delar, får utdelning (även om vi kanske skulle ha mer) och totalt tillintetgör Brynäs så blev detta ingen jätterolig upplevelse.

Jag hade hjärtklappning i nästan halva matchen. Så ska det såklart inte vara. Detta måste vi kunna stänga på ett bättre sätt. Det är inte konstigt att man faller ihop lite. Men på det sättet vi fullkomligt faller ihop håller inte i längden.

Mycket bra av Ante att bänka tredjelinan. Borde kanske skett tidigare men skitsamma. Först då hittar vi tillbaka till någon form av komfort. Bryt den nu på en gång tack. Vet att 2/3 i den kedjan kan bättre.

Stort + på Lander såklart. Han är helt sanslös. Fick gåshud när jag såg hans blick flera ggr i tredje. Anton hade bestämt sig att nu fick det vara nog att falla ihop. Och fick laget med sig. Sättet han kämpar om varenda liten millimeter. Nyper puckar vid blå så de inte kan vända. Kommentarer om hans matchavgörande mål är överflödiga. Skulle inte byta honom mot någon spelare.

Kedjan med Mieho - Lander - Hartmann funkar jättebra. Barre missar ett friläge och tar en lite onödig utvisning. Förtjänar absolut inte att bli hängd.

Rindell = Wow. Killen gör så många rätt ikväll.
Lyytinen = Kämpar något febrilt. Gör mycket rätt men får lida mycket av tredjekedjans oförmåga att checka sina spelare i andra.
Didde = En majestät.

EP - Hanzl - Dahlén gör egentligen ingen dålig match. De blir lite osynliga efter första. Dahléns misstag är olyckligt. Hanzl dock den som kanske gör konstigaste grejer där. Någon puck vi vinner efter att BIF satt in press. Istället för att spela hem och byta/lugna ner försöker han hitta EP offensivt, som givetvis bryts så BIF kan anfalla igen. Men på stora hela såg de alla bättre ut idag.

JJ = Kaptenen i slutforceringen.

Slutsats: Egentligen en bra insats (minus 10 minuter i andra som är katastrof). Vi är överlägsna första, spelar jämnt i inledning på andra, sen visar vi vår största svaghet osäkerheten (i kombo med lågt presterande individer), så det blir match av det hela.

Denna gång roddes det dock i hamn och jag kommer sova KUKIGT JÄVLA GOTT. Ses i ladan på lördag!
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2023-01-26
Nubben får sin fiskar varma i Jerusalem.
Låst ämne