1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2467935

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Även om jag fattar vad du menar så är det väldigt få artisters musik du skulle kunna spela om man ska gå i genom vad de har gjort.
Lodin hade Yasin Byn som lineup låt, Dahlén har haft 50 Cent som lineup, Kanye West säger att Hitler inte var en så dålig kille; David Guetta, Mariah Carey, Enrique Iglesias och Tiësto uppträdde i Saudi för några år sedan, Robbie Williams var med och invigde Rysslands VM, Calvin Harris och Diplo uppträdde på Qatar-VM.

Listan kan göras lång.

En klassisk verk vs. person-situation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Nej, det är verkligen inte lätt att navigera om man bara vill stötta "goda" band. Med all rätt blev det ett jävla liv när Queen spelade i Sun City i Sydafrika redan i början på 80-talet. Det var verkligen ett stort jätte-NoNo.

Men samtidigt har jag iallafall mycket enklare att ta till mig artister som ställer upp aktivt för mänskliga rättigheter, jämlikhet osv, band som inte enbart styrs av pengapungen och går dit sedelbunten är tjockast. Likadant med idrotten, jag har jävligt svårt att sympatisera med lag som Man C, PSG och nu senast Newcastle. Jävligt PK, men så funkar jag.

För mig är det inte ingen uppoffring att skippa Sabaton. I mina öron låter det som tysk umpaumpa-marsch med elgitarr och stora stärkare och en sångare som är skitnödig.
.
Kommentera