1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2478595

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-02-23
Jag är så jäkla trött på en majoritet av "supportrarna" här på HS!

Det är ständiga upprepningar av samma sak.
Det ältas om att den och den är usel, kass, värdelös m.m. och lösningen är att "sparka" spelare hit och dit. Vem och vilka ska in istället, blir det garanterat bättre?

Oftast kommer detta efter förlustmatcher, men även när vi tar 3 poäng.
Det verkar som om det aldrig är bra vad som än händer?

Varför inte acceptera att det är Ante och Kapanen som bestämmer vilka som ska va kvar, som tur är!

Gårdagens match mot serieledarna och troligen guldvinnarna denna säsong.
Jag tycker att prestationen av TIK var över förväntan. Vi stängde ju ner SAIK i princip, mycket starkt försvarsarbete (förutom vid 0-1 & 0-2).

I princip alla här hade så ju att TIK var helt chanslös, men hade inte pajas zebrorna helt omotiverat tagit Palola utvisningen, så tror jag att vi hade fått oavgjort full tid.

Problemet vi har med produktionen mot dessa topp 4 lag beror ju på att dom är mästare att stänga oss, blocka skott, rensa framför eget mål, ta hand om returer.

Håller med om att vi måste lära oss att skjuta direktskott. Det går inte att stoppa pucken och sen skjuta, skotten går i princip aldrig igenom.

Som sagt, bra genomförd match mot värsta motstånd. Synd att det inte blev poäng.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-02-23
Zoogin62: Hockeysnack har varit EXAKT likadant i 20 år trots fläckvisa försök av massor av individer som likt du vill ha nån slags facebook-feelgood-sida. Måste va skitjobbigt att få ångest varje gång det skrivs negativ kritik. Du får så klart vara på hockeysnack lika mycket som nån annan men du kommer ju inte omvända någon, gilla läget. Ignorera inlägg som inte faller dig i smaken.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-02-23
Zoogin62: Ojojoj vad jobbigt du har i dina ambitioner att forma oss övriga till vad du anser är mallen för hur man ska vara som supporter. Att du ids lägga energi på det. Supporta är som att sörja, det är högst individuellt vilka uttryck det tar och i stort sätt finns inte rätt eller fel. Detta är ett supporterforum, så länge det inte går till hot eller personliga angrepp är var och en fri att ge utlopp för både frustration och glädje kring supportandet på det vis man önskar
Låst ämne