1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581419 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2480988

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
The great one: Nu jämfördes han med Halloran och han blev kickad. Jag vet inte vad Ante är kapabel till. Men av det man läst sig till angående Emil är att han verkar ha en tendens att gräva ner sig när det går tungt. Ante kanske anser att en bänkning inte kommer hjälpa Emil därav fortsätter ge han förtroende för att på den vägen lyfta honom. Det finns såklart omständigheter som gör att det ageras olika kring olika spelare som vi inte vet om iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
jå1: nu ska jag försöka att inte låta som en ”livets hårda skola”-gubbe men EP’s självkänsla är sekundär. Det här är en lagsport, man måste se till HELA lagets bästa. Och då menar jag inte att vara taskig mot EP som uppenbarligen har en riktigt tung period men alltså kom igen. Andra spelare blir åsidosatta för att han ska hitta tillbaka till en storform som i BÄSTA fall är ett poängsnitt på nånstans runt 0,5-0,6 poäng/match. Så det är ju ingen ”franschise player” vi snackar om heller.

Alla vill så klart att han ska hitta tillbaka till storformen så fort som möjligt men jag tycker man ska vara försiktig med vad man offrar på vägen genom att ge honom oändligt med tålamod och en gräddfil. Jag tror man riskerar att andra spelare känner att det är lönlöst att avancera i laget och få större roller och då kanske vi tappar spelare som vi hade velat behålla.

Ska man vara lite taskig just nu så kan man bedöma Timrå som en klick ”gamla polare” som bestämmer och som känner varandra (Lander, ante, Dahlén, EP och MPS. Sen har vi en bunt finnar som alla har ”Kapanen” inristat i pannan och sen har vi övriga. Det kanske inte är så det är i verkligheten, alla kanske är skitbra polare med alla och lagkemin är utmärkt, men vill man spekulera lite så skulle man kanske kunna presentera det så?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
jå1:

Absolut kan det vara så, saker som vi inte känner till osv. Men känns ändå som han fått sina chanser nu. Kanske skulle han känns mindre press om han får göra några matcher i 4:e linan. Det skadar ju inte att testa. Vi behöver en EP i form, speciellt nu när vi har wedda borta.
Låst ämne