1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582086 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2493238

Sv: Apropå nånting...
brynäs08: Lycka till i utspelet! Jag tror att det är ett jättemisstag att sparka Manner. Men vi får se, jag hade fel sist när Brynäs skickade iväg tränaren i sista stund.

Anser dock fortfarande att Manner är den minst misslyckade av de kortvariga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Manner har gjort ett ok jobb men något nytt krävs. Ove är mannen för jobbet som gör att Brynäs stannar kvar i SHL. Jag tror alltså att ledningen gjorde rätt som gjorde bytet. Såg matchen i tisdags och det var inte bra. Får flashbacks från tidigt 80-tal då man var den enda som hejade på Brynäs i skolan någonstans i zönzvall. Och då var Timrå rätt starka ändå. Bara en fråga om tid innan Timrå tar sitt första sm-guld.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Verkar inte vara helt tydligt på den punkten, om Manner verkligen är sparkad. "Friställd" heter det visst samt att nuvarande lösning i första hand gäller de närmaste 3 veckorna...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: ”minst misslyckade av de kortvariga” 😂 hahaha

Ja den som lever får se, vi är många brynäsare som är överens om att manner inte är roten till våra problem. Det man gör nu är ett halmstrå för att skapa en förändring. Om det lyckas eller inte får vi se, men efter senaste årens brynäshaveri så bryr jag mig faktiskt inte lika mycket som förr. Åker vi ut denna gång så gör vi det…vi har levt pp konstgjort andning i två år.
Kommentera