1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580545 inlägg ˇ 6216 ämnen

Inlägg #2501425

Sv: Slutspel 2023
Får en känsla av att Hanzl vill åka hem till Tjeckien efter denna säsong. Känslan säger att han vill flytta närmre familjen nu när han fått barn. Spelet stämmer ju liksom inte på honom riktigt.
Om han går efter denna säsong, så vill jag att vi förlänger med Lundin och sätter in honom som 2a center.

Hållander - Lander - Pettersson
Dahlén - Lundin - Lööke
Wedin - Mieho - Hartmann
Pääjärvi - Ny/OJ/EA - Ny/Värmhed/Boyce
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Hanzl har inte varit bra i år. Bra på tekningar, men när han inte ens är det som igår så försvinner han helt. I PP håller han mest i pucken utan att hitta någon bra pass.

Jag gillar Hanzl mycket, men är beredd att släppa honom för att få in något bättre. Då pratar vi inte Lundin, han håller inte enligt mig. Måste in något bättre. Enda möjligheten att Hanzl kan få fortsätta är om vi får in Rattie, de var ju ett radarpar. Men dels är han för dyr och dels finns inte plats för honom tror jag.

Tror vi måste ha en bättre andracenter för att nå längre i slutspel, men Hanzl får gärna överbevisa mig imorgon.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Oj, här blev det 2021/2022 all over
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Gillar inte heller det här med att gå tillbaka till redan beprövade spelare som inte funkat tidigare. Lööke var magisk i HA, men inte i SHL, varför ens titta åt det hållet? Vi behöver ā la Skellefteå djup i laget på rätt sätt, inte spelare som egentligen vill vara förande men som hamnar och harvar nere i fjärdelinan.

Nytänk, tack.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Lundin som 2:e center i SHL? :D Jag hade också velat starta min måndag med en kork t-röd. Skämt åsido, som Otto1 skriver, tappar vi Hanzl måste det in några som är ljusår bättre än Lundin för att täcka upp det tappet.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Skrev du precis att du vill ersätta Hanzl med Lundin? Haha.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DenRöda: Det där är en bra centerlinje, för ett lag i HA.Om Hanzl länmar så måste det in en klasscenter, annars kommer det skada oss nått enormt.
Låst ämne