1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582211 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2502141

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: "Ja samtliga" Intressant strategi att blanda dam och herr hej vilt. Vad jag vet kallas det damallsvenskan. Men go for it. Umeå borde isåfall vara mer imponerande än er stad som har vunnit Sveriges bästa idrottsstad tre gånger de senaste fem åren och är mindre än er stad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Labban: Det är väldigt imponerande av dem ja.

Jag skrev inget om damer eller herrar per se. Jag menade idrott i allmänhet. Jag varken är från Örebro eller bor där så kan inte säga att det är "min" stad egentligen. Är heller inte särskilt intresserad annat än av hockeyn. Ville bara inte låta den där kommentaren glida förbi oemotsagd. Men det är klart det är ju ert forum så ni skriver ju vad ni vill. Inte så inbjudande för utomstående att föra ett normalt samtal dock men det kanske inte spelar nån roll.

Läste att nån undrade över de helsvarta dressarna. Det är gamla Örebro HC's dressar och började som ett jippo för nått år sen, på skoj, att de körde med dem en lördagsmatch som jubileum. Det blev i princip succé direkt så de började köra med dem varje lördagshemmamatch. Sen valde de att köra med dem det årets hela slutspel å så har det fortsatt så. Det är mest en kul grej men jävligt snygga dressar i våra supportrars tycke och har varit lyckosamma för oss hittills. Så det är ÖHK som har valt att ha dem som hemmaställ i slutspelet och eftersom det är så olikt ert går det bra att ha dem som bortaställ också i denna serie.

Anledningen till att ni inte vinner särskilt många tekningar är för att Örebro (efter Luleå) är SHL's bästa tekare enligt statistiken.

Ang. Enroth. Han höll flest nollor i SHL förra säsongen och blev vald till årets målvakt. Han är extremt bra när det gäller så alla målisar bör/ska få det svårt i "matchen-i-matchen" mot honom.

Lycka till resten av kvarten.
Låst ämne