1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2502142

Sv: Slutspel 2023
Labban: Det är väldigt imponerande av dem ja.

Jag skrev inget om damer eller herrar per se. Jag menade idrott i allmänhet. Jag varken är från Örebro eller bor där så kan inte säga att det är "min" stad egentligen. Är heller inte särskilt intresserad annat än av hockeyn. Ville bara inte låta den där kommentaren glida förbi oemotsagd. Men det är klart det är ju ert forum så ni skriver ju vad ni vill. Inte så inbjudande för utomstående att föra ett normalt samtal dock men det kanske inte spelar nån roll.

Läste att nån undrade över de helsvarta dressarna. Det är gamla Örebro HC's dressar och började som ett jippo för nått år sen, på skoj, att de körde med dem en lördagsmatch som jubileum. Det blev i princip succé direkt så de började köra med dem varje lördagshemmamatch. Sen valde de att köra med dem det årets hela slutspel å så har det fortsatt så. Det är mest en kul grej men jävligt snygga dressar i våra supportrars tycke och har varit lyckosamma för oss hittills. Så det är ÖHK som har valt att ha dem som hemmaställ i slutspelet och eftersom det är så olikt ert går det bra att ha dem som bortaställ också i denna serie.

Anledningen till att ni inte vinner särskilt många tekningar är för att Örebro (efter Luleå) är SHL's bästa tekare enligt statistiken.

Ang. Enroth. Han höll flest nollor i SHL förra säsongen och blev vald till årets målvakt. Han är extremt bra när det gäller så alla målisar bör/ska få det svårt i "matchen-i-matchen" mot honom.

Lycka till resten av kvarten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: De är inte över
lycka till
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Härligt att du inte kunde hålla dig från att skapa ett konto och kommentera!

Måste verkligen kännas skönt att få hävda sig lite och jämföra Örebro (156k invånare) med Timrå (18k invånare), good for you!

En annan sak, så är jag helt enig i att det är väldigt snygga svarta ställ ni har, men sjung då inte att ni är röda och vita, för det är ni uppenbarligen inte.

Tack förresten för upplysningen om Enroth, jag hade aldrig hört talats om honom innan första matchen nu i slutspelet!

Slutligen, välkommen till fantastiska hockeysnack, hoppas du som utomstående känner dig mer trygg med att föra ett normalt samtal nu.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tackar!!🙏
Svampen ha ja besökt ett par gånger!
Fin utsikt där!
Har vari på ishall å gräsplan men minne ä kort pga för mycke rusdryck i blode!
Må bäste man vinn i kvarten! 💪🙏🙂🎊
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Har exakt noll känslor för hockeylaget Örebro och även övriga idrottslag därifrån. Nog det som gör att ni känns tråkiga och gråa för mig. Mellanmjölksbra på allt liksom. Men med det sagt har jag besökt er stad några ggr senaste åren eftersom sonen bor i närheten och det ger jag er; Örebro är en mkt vacker och trevlig stad!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Dock är Hanzl den näst bästa tekaren i SHL enligt statistiken denna säsong. Han har underpresterat helt enkelt.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Snacka om käftsmäll!
Blev tydligen knock out dessutom!
Hur som helst så åker ni på spö ikväll och på torsdag!😉
Låst ämne