1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581369 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2502224

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Haha gulligt att du ska komma in och läxa upp om Örebros gedigna historia. Lag som Manchester City, PSG, Red Bull Salzburg och Bröderna Väsby har också någon gång bildats, med helt andra respektabla grunder än där de är idag.

Varför har man problem med Örebro? Det vet du nog.
Fahlander och kumpanernas miljonregn över en rätt, för stunden, medelmåttig klubb resultatmässigt har ju egentligen varit avgörande för framgångarna vi ser idag. Att pengarna sedan är vinster de gjort i från bl.a. försäljning av ett bolag som gjorde allt i sin makt för att inte betala ett öre i skatt till staten, medan ens kapital byggts upp på vinster i välfärden via vårdföretag, gör det hela ännu vidrigare. Blodspengar är ett ord som dyker upp hos mig.

Att Örebro lyckas ha folk på matcherna sett till att man är Sveriges 7e största stad är väl knappast något jag kommer buga för iaf.
Att ni får epitetet plastklubb har som förklarat väldigt lite med att göra att klubben en gång för länge sedan bildats. Det är ju givetvis tombolan av konkurs, nybildning och sedan pengaejakulationen från privata finansiärer inom en 10-årsperiod i kombination med en tex en ungdomsverksamhet där det spekuleras om man spelar med helt rent mjöl i påsen när man lockar till sig talanger.

Du är säkert en trevlig kille. Men när du avslutar ditt hyllningsinlägg till ÖHK med att hånfullt prata om Timrå/Wistas framgångar, en bruksort på några tusen invånare som fostrat legendarer till svensk ishockey från start, så blir det lite att skjuta sig själv i foten.

Vilken magisk resa ÖHK har gjort från HA och nu till ev. semifinal. Hoppas ni är stolta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
empa11: jag har inte sett några andra supportrar än Timrås kalla oss "plast"? Jag har själv följt klubben i betydligt fler år än i högsta ligan så även om det hela känns rätt "eventaktigt" från och till i SHL så känns varken klubben eller våra supportrar särskilt plastiga. Jag menar vi drog ihop tusentals supportrar även till våra matcher i gamla fina Toyotahallen, där det stundtals läckte in vatten från taket och brandlarmet gick så fort laget höll på att förlora. Men det får väl stå för er om ni nu tycker vi är plast.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
empa11: kan skriva under på det där. Tillbringade helgen i en fjällstuga med två örebroare, och dom tyckte det var lite jobbigt med ÖHKs historia! Dom ville även påpeka att ÖIK och ÖHK inte alls är samma klubb!
Låst ämne