1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

564124 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508065

Sv: Slutspel 2023
empa11: jag har inte sett några andra supportrar än Timrås kalla oss "plast"? Jag har själv följt klubben i betydligt fler år än i högsta ligan så även om det hela känns rätt "eventaktigt" från och till i SHL så känns varken klubben eller våra supportrar särskilt plastiga. Jag menar vi drog ihop tusentals supportrar även till våra matcher i gamla fina Toyotahallen, där det stundtals läckte in vatten från taket och brandlarmet gick så fort laget höll på att förlora. Men det får väl stå för er om ni nu tycker vi är plast.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Återigen, jag går inte på individer när jag kallar er plast. Du är säkert genuin, förstår att det finns människor i era led som har en gedigen historia av supporterskap. Nåväl, ni är ju ändå över 100.000 människor i er stad, med en arena supercentralt.

Men att du inte sett några andra kalla er, som kollektiv, plast tror jag bara inte på. Bara att kolla Luleåboken här tex. Sök lite fraser på Twitter. Ni, tillsammans med Växjö och LHC är egentligen de enda som kallas för plast. Varför tror du det kommer sig? Svara ärligt nu.

Du svarar återigen inte heller på er 10 år gedigna historia i SHL, tidigare Elitserien. Där jag innan frågade hur du ser på Fahlander, hans skattesmitande assistansbolag som pumpat in miljoner och miljoner strax innan ni gick upp. Inte för att du är ansvarig, jag undrar helt ärligt vad du tycker om det.

Ni spelar dock bättre hockey än oss just nu. Det ska du ha.

Vad tycker du också om bilden nedan? Varför är ni som storstad så här som bortafölje?
+7
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: angående plast brukar jag tänka utifrån måttstocken, att om föreningen i fråga är skapad efter skapandet av Timrå supporterklubb 1962 så är föreningen olika grader inom kategorin ”plast”
+8
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Samtliga lag som inte spelade i högsta serien före 1990 kallas för ”plast” härinne. Ni är i gott sällskap med Malmö, Linköping och Växjö. Alla gillar inte nymodigheter helt enkelt. För egen del kan jag leva med delar av dem. Bara så att du vet till nästa gång.
+4
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Starkt av Luleå HF!
+3
Låst ämne