1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580499 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508226

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Återigen, jag går inte på individer när jag kallar er plast. Du är säkert genuin, förstår att det finns människor i era led som har en gedigen historia av supporterskap. Nåväl, ni är ju ändå över 100.000 människor i er stad, med en arena supercentralt.

Men att du inte sett några andra kalla er, som kollektiv, plast tror jag bara inte på. Bara att kolla Luleåboken här tex. Sök lite fraser på Twitter. Ni, tillsammans med Växjö och LHC är egentligen de enda som kallas för plast. Varför tror du det kommer sig? Svara ärligt nu.

Du svarar återigen inte heller på er 10 år gedigna historia i SHL, tidigare Elitserien. Där jag innan frågade hur du ser på Fahlander, hans skattesmitande assistansbolag som pumpat in miljoner och miljoner strax innan ni gick upp. Inte för att du är ansvarig, jag undrar helt ärligt vad du tycker om det.

Ni spelar dock bättre hockey än oss just nu. Det ska du ha.

Vad tycker du också om bilden nedan? Varför är ni som storstad så här som bortafölje?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
empa11: bortastödet hos er har varit pinsamt från vår sida ja. Jag kan inte svara för nån annan än mig själv och jag har inte åkt pga lathet. Det är också ganska bökigt att ta sig från Stockholm till Timrå en söndag, dröjer väldigt lång tid att köra t.ex. och det är i princip omöjligt för mig att ta ledigt från jobbet med så kort varsel. Sen är nog vårt publikstöd i Norrland i princip obefintligt. Men ja det borde varit bättre ändå. Vi har dock varit i slutspel ett gäng gånger nu de senaste åren så vissa kanske är för mätta för att engagera sig i en resa som i princip motsvarar avståndet till Spanien en söndag eller veckodag. Jag vet inte. Dock var ert stöd fantastiskt. Du borde kanske fokusera på det istället för vårat.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
empa11: jag har skrivit det redan härunder. Jag uppskattar det Falhander har gjort för ÖHK. Utan honom skulle vi knappast vara där vi är idag. Jag ser inte hans sponsring av oss som något negativt då pengarna som han tjänade på den tiden kom från hederligt producerande företag. Jag belastar inte Örebro Hockey för att de beslutade att låta sig sponsras av honom då pengarna som sagt var helt legitima och de avslutat allt samarbete med honom många år innan han blev misstänkt för bokföringsbrott, eller vad det nu är.

ÖHK har även tackat nej till sponsring från diverse skumma bolag, liksom Obols (eller vad de nu hette), som ville bidra med många miljoner, p.g.a. att de misstänkte att något inte stämde i deras bokföring. Vilket gör mig än mer säker på att ÖHK vill göra rätt för sig. Bl.a. Luleå Hockey och SAIK tog dock emot dessa miljoner, är även de plastlag med sugar-daddys? Eller gäller inte samma måttstock norrländska lag? Hur känner du för t.ex. Asplöven, som även de blev sponsrade av Mikael Fahlander före bokföringsbomben briserade?

Jag är inte en aktiv medlem på denna sida. Jag googlade bara "Timrå-forum" av nyfikenhet när det blev klart att vi skulle möta er i kvarten och hamnade här. Jag har alltså inte läst de forumen du skriver om och har heller inget intresse av det just nu. Jag har dock läst i andra SHL-lags forum dock och missat det du skrivit. Den enda egentliga "konflikten" jag vet att vi haft med andra Lule-fans bottnar i att vi snodde Robin Kovac och Emil Larsson från dem mitt under säsong, varpå det blev lite sura miner, men plast i övrigt. Nej. Men det spelar egentligen ingen roll. Tyck vad du vill som sagt.
Låst ämne