1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508232

Sv: Slutspel 2023
empa11: jag har skrivit det redan härunder. Jag uppskattar det Falhander har gjort för ÖHK. Utan honom skulle vi knappast vara där vi är idag. Jag ser inte hans sponsring av oss som något negativt då pengarna som han tjänade på den tiden kom från hederligt producerande företag. Jag belastar inte Örebro Hockey för att de beslutade att låta sig sponsras av honom då pengarna som sagt var helt legitima och de avslutat allt samarbete med honom många år innan han blev misstänkt för bokföringsbrott, eller vad det nu är.

ÖHK har även tackat nej till sponsring från diverse skumma bolag, liksom Obols (eller vad de nu hette), som ville bidra med många miljoner, p.g.a. att de misstänkte att något inte stämde i deras bokföring. Vilket gör mig än mer säker på att ÖHK vill göra rätt för sig. Bl.a. Luleå Hockey och SAIK tog dock emot dessa miljoner, är även de plastlag med sugar-daddys? Eller gäller inte samma måttstock norrländska lag? Hur känner du för t.ex. Asplöven, som även de blev sponsrade av Mikael Fahlander före bokföringsbomben briserade?

Jag är inte en aktiv medlem på denna sida. Jag googlade bara "Timrå-forum" av nyfikenhet när det blev klart att vi skulle möta er i kvarten och hamnade här. Jag har alltså inte läst de forumen du skriver om och har heller inget intresse av det just nu. Jag har dock läst i andra SHL-lags forum dock och missat det du skrivit. Den enda egentliga "konflikten" jag vet att vi haft med andra Lule-fans bottnar i att vi snodde Robin Kovac och Emil Larsson från dem mitt under säsong, varpå det blev lite sura miner, men plast i övrigt. Nej. Men det spelar egentligen ingen roll. Tyck vad du vill som sagt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Du ska ju såklart inte hållas ansvarig för vad den fruktansvärt ohederliga och statligamedel-utsugande jävla parasiten Fahlander skapat med er klubb. Jag förstår verkligen att du bara gillar hockey. Jag hoppas du förstår det.

Tråkigt nog, rak motpol till det du skriver, så startade han ett av sina välfärdsvinstdrivande bolag redan 2001, som legat till grund för er raketfart upp i hockeyns finrum. Jag är egentligen inte jättemotståndare till vinster i välfärden. Men när man tar ut dessa, flera miljoner privat också, och samtidigt skriver alla sina bolag utomlands och försöker undvika att betala skatt, vilket här endast blir som någon sorts återbäring till de pengar man tjänat, så är man sån stor råtta i mina ögon att jag inte ens tänker yppa vad jag önskar för öde för avsedda.

Bokföringsbrott blir här en parentes. Hela upplägget, för att sko sig själv privat, och sedan sina privata hockeyintressen, är jag en kronisk motståndare till.
Jag kan även gå in på vad jag tycker om andra lags ekonomiska injektioner, men känner inte att det riktigt hör hemma i denna diskussion? Nu är det Öreplast, miljonregn, raket upp i leden, Fahlander, Assistansia jag diskuterar. Han har även pumpat in en del cash i Västervik, men vidhåller själv att ÖHK ligger honom närmast om hjärtat. Oavsett: Bägge riksdaler är vidrigt kapital.

Avslutar med att befästa att jag verkligen tror att du är ett genuint hockeyfan. Du gör inget fel som hejar på Örebro.
Mina åsikter om er klubb kommer säkert dö med mig. Men jag -kommer-, dessvärre aldrig imponeras eller respektera er framgång.
Låst ämne