1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581669 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2504953

Sv: Slutspel 2023
"Örebro Hockey är ett resultat av ett projekt mellan näringslivet och Örebro kommun. Deras hemmaklack bör vara anställd av VISIT Örebro".

Löst citterat från podden Domus-trappan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Smokey: haha, underbart konstaterande. Så är det, fanimej.

Vad det också är är en ganska mysig onsdag. Änte-ligen en seger! Hemmaplan nu, och chans att göra en helt öppen affär av det här. Låt oss.

Tycker gnället på domarna alltsom oftast är lite smålöjligt, men så här långt har det varit en sjukt snedfördelad kvartsfinalserie. Vi kommer inte undan med nästan något, men gör vi ingenting för att örebroare ska snubbla åker vi för det ändå. Svårbortförklarligt.
Och: är inte Emil Larsson en av dom mest patetiska spelarna vi har i den här serien? Låtsas vara tuff, men slänger sig så fort någon petar på honom. Och när han avslutar Sundhs hockeykarriär med en överfallstackling har han inte ens modet (för att inte tala om anständigheten) att lyfta luren och be om ursäkt.
Jävla amöba. Hoppas någon sänker skiten med en schysst, men riktigt jävla stenhård, tackling.

Sen: Jonte. Hel-fucking-vete vilken match han gör. Det är ju det här man hoppats på, men kanske inte vågat tro på: att han ska dominera en match i SHL-slutspelet på samma sätt som han gjorde i HA. Det gjorde han igår. Löjligt dominant.
Nu hoppas vi att han kan fortsätta på den här nivån, och att andra tar rygg.

Hartmann och Wall-E, t ex. Hartmann gjorde nog sin svagaste kvartmatch igår. Lyckades inte komma till på samma sätt. Och Wall-E visar väl lite varför han inte är mogen för något spel högre än en 3e-kedja. Trodde slutspel skulle vara hans komfortzon, men hittills har han varit väldigt blek. Hoppas det vänder.

Och taskigt för EP att han inte fick sätta åtminstone ett av dom där två stolpskotten. Avsluten var ju i övrigt riktigt fina. Men: nog spelar han med lite mindre uppdragna axlar nu? Fortsätt skjuta bara, så kommer nog puckarna att trilla in.

Orosmoln på backsidan om nu Erixon är borta i morrn. Edfeldt lär få det "hyfsat" svårt om han ska in. Och att rulla på 5 backar från start känns sisådär.
Hoppas det inte var något allvarligt.

Nu får vi se hur resten av serien utspelar sig. Det mentala grepp som Pirates-Vipers skaffade sig i match ett är nog rätt löst nu. Tyckte dom såg slitna ut i förlängningen, och nog måste det sätta sig på psyket att man inte lyckas göra mål trots att domarna curlar fram PP efter PP?
Samtidigt är Timrå inne i det här nu. Skulle vilja påstå att det här var första matchen som man spelade som att man var i slutspel.
Match 1: negativt kval. Match 2: seriematch med 6-poängsbetydelse. Match 3: kvartsfinal.

Går man in stenhårt i morrn och är cyniska, stenhårda och resoluta, så...är det inte omöjligt att vi har en kvitterad matchserie. Och då, mina vänner, d å är det ingen tvekan om vilka som håller i den mentala taktpinnen.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Smokey
Tröja på det?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Smokey: Knäpptyst kanske är att ta i men nog fan det där ”trycket” skapar vi på vilken seriematch som helst. med tanke på numerären ska det ju vara omöjligt att höra timråklacken igår, vilket det inte var, långt därifrån.

Starkt jobbat av er som var på plats. Örebros supporterkultur verkar minst sagt lämna en del övrigt att önska
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023 Låst ämne