1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2508352

Sv: Slutspel 2023
empa11: Ni är ganska pinsamma om tjatet om bortfafölje!
HOCKEYSVERIGE BOJKOTTAR JU ER PÅ GRUND AV ER APBUR!

Ni borde titta er i spegeln över varför folk inte kommer till er bruksort och tittar på hockey?
Jag förstår att era supportrar vill komma till Örebro då vi erbjuder lika bra stålplats som vi själv har till våra gästande supportrar. Vi åker gärna på bortamatcher.
Fråga lag i SHL som har ett riktigt bortastå vad de har sett av oss?
Okunskapen lyser igenom igen.

Någon ville brösta upp sig med historia?
Örebro har funnits sedan 1100-talet.
Timrå, not so much. Grundades i ett träsk på 1400-talet.

Varför är ert bortafölje så stort? För att ingen av era fans vill bo i Timrå kanske? Varför inte?

Och ja, det är vi som är Örebro! Ni kan gärna vara fortsatt Timrå (även om de flesta är träsktroll i exil).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
iceman:

Har inget minne av att det fanns en sådan ”apbur” från min tid i Sundsvall. Antar att det är en senare färdigställd konstruktion. Men är den verkligen så ogästvänlig? Sämre än bortastå i Malmö givetvis, men det är väl i princip allt. Kanske har det förekommit alltför många kravaller bland hemma- och bortafans så att man blivit tvungna att konstruera en bur för att avskärma de sistnämnda, vad vet jag?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
iceman: idag hoppas jag och tror att vi spöar er på ett fint sätt! Jag hoppas och tror att vår offensiv möter er och trasar sönder era uppspel och att vi får passningarna att sitta på tejpen och skotten sitter där dom ska. Det har varit FÖR låga målsiffror för den kapacitet vi besitter. Idag hoppas jag och tror att vi ska få se en islossning och en målkavalkad av fler av våra stjärnor! TIMRÅ HEJ..!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
iceman: Haha intala dig det du. Vi har haft otroligt mycket bortafans stundtals. Fan nästan parodiskt om du tror på ”bOjKoTt” själv.

Ni har skräpig representation för att ni har svindålig hockeykultur. Punkt. Ni ids liksom inte ställa upp för laget i slutspelet. Inget konstigare än så.
Och för att användare här ska bli lugna med: Ni är mycket bättre än oss på isen just nu och förtjänar att leda med 3-1 i matcher 👍🏼
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
iceman: "NI"?? Jag vill försynt påpeka att jag inte varit med och haft åsikter om antal eller något om era fans vare sig de är hemma eller borta.
Låst ämne