1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2510901

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Gaphalsen och Buttersmurfen m a o.
Westberg är den klar roligaste kommentatorn... så länge ens eget lag gör mer mål än motståndarna. Tycker inte att han favoriserar nåt lag heller, som Timråhataren Edlund gör, utan det lag som spelar bäst för stunden lyfts fram helt enkelt och är det en match mellan två jämna lag så kommer ju garanterat hans "gapiga" sätt att lyfta matchen ytterligare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
JanneH: Trams. Edlund älskar sitt Löven men hatar fan inte Timrå. Jag baserar det i att känna honom. Men det kanske du också gör? :-)
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
JanneH: Det är kul med mångfald, javisst. Och visst har han en och annan ljusglimt när han lyckas med formuleringarna, men överlag tycker jag det blir mer dockteater än hockey när Patrik släpps lös. Det är lite som en uppläsare som betonar alla ord, man tappar intresset efter några minuter. Men om Timrå vinner skiter jag i vilket. Håller alla tummar och tår.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
JanneH: Vågar man vila Enroth och ställa Arntzen igen tror ni? Han gjorde en mycket bra match senast när Örebro vann i NHC. Jag tror man fortsätter med Enroth. Han är deras etta.

Håller tummarna att Jakob Johansson vinner målvaktsmatchen även denna gång 🙏🏻
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
JanneH: lustigt det där hur man uppfattar kommentatorerna. Det kanske ligger nån sanning i det eller så kanske man hör lite vad man vill höra men Edlund för mig är:

”Tror du att Timrå BARA släpper in 6 mål ikväll eller kan det bli FLER? Rodrio Abols har tex. inte gjort Hattrick än”

Det här är alltså inget han sagt utan vad hans hela ande utstrålar i rutan. Petter han är mer:

”Nu blev det lite tråkigt hära för Timrå gjorde mål trots att dom är så dåliga så nu måste vi hitta något positivt att säga om dom eller så gör jag som jag alltid gör och istället belyser vad Timrås motståndare gör fel”.

Wikegård och Johan Thornberg har ju fullständigt kapitulerat och låter som vissa äldre damer gör på läktaren så fort det blir målchans. ”OOOOOO” ”AAAAAAH”. Sjukt irriterande, alltid vid målchans. Det är som om någon neutraliserade stämningen av en fin köttbit genom att fisa en i ansiktet precis innan tuggan.
Låst ämne