1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2536092

Sv: Apropå nånting...
Olle: För att vara en riktigt partypooper tänker jag redan nu antyda att Modo kommer få det ruggigt svårt i SHL nästa år. Jag ser ärligt talat knappt någonting i den nuvarande truppen som går att bygga vidare på. Visst, Bernhardt är ruggigt bra offensivt och de har en del habila rollspelare, men sedan...

Nej, Timrå har varit nykomling två gånger under de senaste åren och där har vi fått lära oss hur stort steget mellan serierna är. Modo kommer behöva förstärka rejält, och eftersom kvalspelet drog ut på tiden så har de inte särskilt gott om tid på sig.

Jag tror att det finns en överhängande risk att Modo kommer behöva kvala för att hänga kvar i SHL. Men det finns en faktor som talar för laget: Karlin är en grymt bra tränare som lyckades formidabelt med Västervik, trots knappa resurser. Det kan bli Modos trumfkort. Jag tvekar på att det kommer räcka till att säkra kontraktet redan i grundserien, men det kan gott och väl vara det som avgör ett kval till Modos favör.

Så tipset inför nästa års "hänga kvar-kval": Modo - Linköping, 4 - 2 i matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Freddan var också en grymt bra hockeytränare i HA! Jag ser samma brist på försvarsspel hos Modo som hos oss när vi gick upp sist!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Karlin är en duktig tränare i allsvenskan ja, när han varit tränare i SHL så har han 100% fått sparken.
Kommentera