1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581927 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2537679

Sv: Silly Season 2023-2024
Olle: Jag vet och jag syftar inte på nån "Vi sätter oss i ringen"-stämning. Men det är uppenbart att vissa blir oerhört provocerade av att inte alla delar deras oerhörda fokus på att hata Modo. Modo är för mig ett lag som på sin höjd väcker lite mer känslor än t.ex Frölunda och Växjö pga den geografiska relativa närheten samt att jag känner fler som supportar Modo än jag känner supportrar till andra SHL-lag. Jag var som sagt redan formad som supporter de där åren på 00-talet när begreppet "surströmmingsderby" myntades. Jag bryr mig helt enkelt inte särskilt mycket om Modo
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
mikenomad: Jag vet och jag syftar inte på nån "Vi sätter oss i ringen"-stämning. Men det är uppenbart att vissa blir oerhört provocerade av att inte alla delar deras oerhörda fokus på att hata Modo. Modo är för mig ett lag som på sin höjd väcker lite mer känslor än t.ex Frölunda och Växjö pga den geografiska relativa närheten samt att jag känner fler som supportar Modo än jag känner supportrar till andra SHL-lag. Jag var som sagt redan formad som supporter de där åren på 00-talet när begreppet "surströmmingsderby" myntades. Jag bryr mig helt enkelt inte särskilt mycket om Modo”


Håller med dig bättre vi som tävlar om vilka som gillar modo mest istället 🙏🏻🤍💙❤️💚 varför hata när man kan älska? Tycker du försöker gömma dina känslor lite för Modo men förstår att du också innerst inne är modare som mig (andralag såklart men nästan lika mkt som tikare)

Nä tur det finns mogna som oss som kan se saker ur olika perspektiv, du jag och hemp är helt klart dom bästa modarna av oss tikare 🙏🏻🫣🤪
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
mikenomad: jag måste nog hålla med här. Och just nu tycker jag att det är ett jävla fokus på en nykomling! Slappna av, det är inte Sundsvall Hockey!
Låst ämne