1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2540538

Sv: Silly Season 2023-2024
Mycket trevlig intervju med Alvarez. Berättar att han inte bryr sig vilken lina han lirar i, då han vet att han kan göra nytta i alla kedjor. Att han tycker han gjorde en bättre säsong men vill mer. Kändes väldigt ödmjuk.
Och är det han säger sanning så är det ju precis en sån här man vill ha! Ambition, ödmjukhet och förväntningar.
Robin var stundom klockren i år. Inget mig mot om han blir kvar. Har han en växel till att kräma ur så är det ju ännu saftigare.

Ser dock att folk blir besviken, nästan hånande över denna silly. Om vi nu bortser det backnamn vi alla spammar önskningar om dagligen, vad är egentligen problemet med att vi bygger vidare med nästan identisk trupp, som är något tillspetsad?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: EA skulle inte fått förlängt och vi borde satsat på Alvarez nått år mer istället och sparat lite pengar så sett. Center har vi redan i både Oliver Johansson och Värmhed!

Här blir det hack i skivan men vad gäller kommande trupp så återstår det ju att se om den blir tillspetsad eller inte.

Hållander är en håll käften värvning, men om den sista backen in är Eronen så är vi ute på lite djupt vatten i min bok. Det måste vi vara ärliga med. Även Jimmy Hamrin och gänget på Domustrappan har ju uttryckt lite skeptisism angående backsidan, om det nu typ bara blir Eronen in som sista back.

Jag tycker det är rätt tydligt att om man skall vara framgångsrik i SHL så behöver man ha en rätt bra backsida, där är vi för trubbiga och tunna just nu.

Meeen om vi får in nått intresant på backsidan och hittar nått på marknaden lite senare in på säsongen om Kapanen märker det behövs, ja då kommer det kunna bli en mysig säsong återigen!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: Jag personligen känner mig positiv till denna silly. Den ledande stommen är kvar, samtliga (bortsett framtida stjärnback vi alla suktar efter) får vara med direkt från försäsong, Värmhed känns spännande, Hållander kommer in som ett självspelande piano och ett urstarkt målvaktspar.
Låst ämne