1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581408 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2541649

Sv: Silly Season 2023-2024
Knylan: Fast vad gör EA till mer center än Mieho som Kapanen också uttalat sig om att han kan spela både och?
Detta uttalande är från Kapanen angående EA.


"Erik är en skridskostark spelare som kan spela både center och på kanten."

Alltså är ju inte EA primärt en center heller, jag tycker han är en rätt intetsägande spelare som sagt och handlar det om att spela honom som vinge så finns det absolut billigare lösningar att tillgå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
Sputnik: Jag instämmer också i skepsisen runt EA, men nu när såväl han som Lundin fick förlängt så blir det åtminstone för mig mer intressant att spekulera i anledningen till det hela. Men att Kapanens beskrivning av EA haltar håller jag givetvis med om.

Genom åren har det funnits spelare vi supportrar inte alls begripit oss på, Erik Andersson är verkligen ett lysande exempel på en sån typ av spelare. Men när man lagt det pussel som utgör kommande säsongs lagbygge så har ändå de som roddar landat i att man inte vill vara utan honom, vilket jag någonstans kan förstå givet (för oss kända) alternativen.

Vi får se vilken typ av roll Mieho får till vintern, men man centrade väl inte honom något alls i vintras och han lirade inte heller center i Ilves innan han kom hit. Att lira center på den här nivån (i ett lag som tillhörde övre halvan dessutom) kräver nog betydligt mycket mer än vad som är lätt att ta på. EA är hur som helst ett faktum och det är upp till de andra att konkurrera ut honom. Alternativet att skeppa honom och bereda plats för någon av de övrigt nämnda tror jag hade varit vanskligt på förhand.
Låst ämne