1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582065 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553543

Sv: Apropå nånting...
Knäpptyst från Timrås håll idag när laget återsamlades. Visst är det ispremiär på torsdag va? Minns inte, har inte ens sett en blänkare om det. Han nya klubbdirektören Johan som jag inte ens minns eftenamnet på har inte gjort så mycket väsen av sig, inte för att jämföra men vill minnas att Torines öppnade med ett öppet brev till alla supportrar och partners första veckan han klev på sin tjänst.
Hur kan det vara så jäkla dött? Vad hände med bakom tallarna/youtube som det skulle satsas på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Puckat: ja bedrövligt, om intresset ska höjas måste bevakningen av Timrå IK vara betydligt bättre och marknadsföring. Har inte sett nåt om någon ispremiär på torsdag men däremot en jäkla massa artiklar och videos om andra lags återsamlingar och gå på ispremiär. Botten! steppa upp Timrå och ST
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Sett att vår nya klubbdirektör får ofantligt mycket skit. Tro fan han håller låg profil!
Räckte med två uttalanden för att bli totalt hånad på Twitter. Låt mannen få testa på sitt jobb! Kan inte tänka mig att andra lag har en clown som står och tar intervju efter intervju som klubbdirektör.
Varför fick inte Torines denna skit innan han ens på riktigt tillträtt sin roll? För att vi var i HA och de som nu höjer rösten brydde sig inte?

Lägg er tid på väsentliga saker.
Hur ska NI bidra till att laget presterar?
Hur ska DU kunna se till att Timrå IK växer som organisation?
Hur kan en lekman som JAG göra skillnad?
Kommentera