1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2553545

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Sett att vår nya klubbdirektör får ofantligt mycket skit. Tro fan han håller låg profil!
Räckte med två uttalanden för att bli totalt hånad på Twitter. Låt mannen få testa på sitt jobb! Kan inte tänka mig att andra lag har en clown som står och tar intervju efter intervju som klubbdirektör.
Varför fick inte Torines denna skit innan han ens på riktigt tillträtt sin roll? För att vi var i HA och de som nu höjer rösten brydde sig inte?

Lägg er tid på väsentliga saker.
Hur ska NI bidra till att laget presterar?
Hur ska DU kunna se till att Timrå IK växer som organisation?
Hur kan en lekman som JAG göra skillnad?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nu har jag själv inte varit nån klagomur och inte ägnat klubbdirektören en enda tanke under sommaren. Timrå IK tänker jag dock på dagligen, men det är mest en envägskommunikation i dagsläget.

Den uppenbara skillnaden mellan Torines och Sundberg är/var att Torines tog ägarskap över sin situation och kommunicerade under sin ”låt-han-testa-på-mitt-jobb”-tid. Det är ändå en klubbdirektör för en klubb i SHL vi pratar om, inte en bakfull student från Barn och fritid som ska ”testa på” dagis, så lite mer bör man ändå kunna kräva. Utan att vara clown.

Är det ispremiär snart? Vet inte. Men alla farhågor om jippon kan vi nog begrava, för ispremiären hade ju varit ett första ypperligt tillfälle till spektakel, så puh.
Kommentera