1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2557995

Sv: Apropå nånting...
Någon som har koll på om det här går att lösa?

Jag kollar typ enbart på Timrås matcher på c-more.
Har även en son med ett tuffare liv (lite funktionsvariation mm.) på annan ort som delar mitt dyra konto. Fostrad till HÄNGIVEN TIK:are. Han kollar givetvis också mest på Timrås matcher.

Från fucking Tv4 play:

Hur många enheter kan jag se på samtidigt?

Du kan se på två enheter samtidigt, dock inte samma match på två enheter.

Varför den begränsningen finns grundar sig dels i stora investeringar inom sporten men framför allt att kontodelning inte är tillåtet hos oss. Vi har identifierat att detta är ett stort problem kopplat till sportsändningar och har därför valt dessa tekniska förutsättningar. Du kan fortsatt titta på två olika sportsändningar på samma konto, ändringen gäller enbart samma sportsändning på flera enheter.

Jag blir så sjukt trött. Hur löser man den här situationen för ungefär samma kostnad som i dag?

Bra tips till lösning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: så vitt jag vet har väl Cmore haft samma begränsningar enligt dem själva men det har inte varit nåt bekymmer för mej och den jag delat Cmore med under senaste tiden att se samma match.
Denna säsong är det dock ett icke-bekymmer vilket som då han håller på Modo.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Har man tv abonnemang via tex Tele2(fd comhem) så har man ju både matcherna via kanalplatser och streaming. Då kan man se samma match om en tittar på kanalen och en streamar.
Gäller ju om matchen går på en kanal, vilket det inte gör 100% av gångerna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Om du känner någon väl som supportrar ett annat lag och också har denna "tjänst" kan ni kanske dela på varandras inlogg. Då kan din son se Timrå från ditt konto och du använder din "väns" inlogg och ser Timrå medan han tittar på en annan match (hans lag). Problematiken är bara när du och dennes lag möter varandra.
Kommentera