1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2562213

Sv: Apropå nånting...
empa11: Enig. Jag tjatar om hans självbild men känslan är att han inte förlikat sig med sin roll för gör han det kan han ha en mkt fin SHL-karriär framför sig. Jag skriver medvetet SHL för jag tror han är på sin optimala nivå här. Han är inte NHL-material och kommer aldrig bli. Förstår helt ärligt inte vad Hinken tyckte sig se här för precis som du skriver är han en i mängden i deras forwardsuppsättning. Hos oss hade han kunnat få arbetsro att utveckla sig till en utmärkt rollspelare under rimliga förväntningar. Men då krävs som sagt att man själv först och främst inser dessa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Då måste jag påminna er om att Walli hade näst minst istid av alla ordinarie forwards, bara Boyce hade mindre. På så vis låg han i princip lägst i lagets hierarki. Det kom fram i intervjuer att anledningen att han inte stannade i Timrå var inte pga att han var en diva som ville ha mer lön, större roll och mer istid, utan att han ville hem till Djurgården ifall dom gick upp. Timrå väntade ett tag men valde till slut att gå vidare. Så sluta sprida rykten om att han har någon sorts storhetsvansinne.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Du sätter orden på det.
Sen kan det kanske vara så att han är den här supertalangen med 30-40p jag inte ser, men det är svårt att sia om något man faktiskt inte ser.

Gjorde honom nog rätt gott att få gnugga med rävar som Alvarez, Lundin och Pääjärvi, som tillsammans har upp mot 900 SHL-matcher i bagaget.
Kommer Walli vara den mest meriterade i sin kedja i Modo nu tro?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Men visst får man lite Filip V känsla? De tror de är bättre än vad de är och säker sig vidare istället för att tryggt fortsätta sin utveckling där de bevisligen lyckats bra hittills.
Tror att Walli precis som Fille planar ut i sin utveckling nu.
Ska också erkänna att jag gillat Walli och trott på honom.
Det jag ändå kan se är att modo kommer att få spela mycket i egen zon och använder man Walli rätt, så att han kan få komma i kontringar på sin högerkant så är han ju bevisligen bra.
Vi får se vilket tålamod modoliderna har med han.
Kommentera